Βαγγέλης Αλεξανδρής και Γιάννης Βασιλώττος έδωσαν συνέντευξη στο YOU!

Τα είπαν όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Χωρίς να το γνωρίζουν, έχουν κοινές καταβολές ζωής και κατάφεραν να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια μέχρι να βγουν τα όνειρά τους αληθινά. Ο Βαμβακάς, μπαμπάς και junior από τις “Άγριες Μέλισσες” είναι ένα εκρηκτικό “δίδυμο” και στην κανονική τους ζωή και φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί στο YOU, δίνοντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη με ειλικρίνεια και χιούμορ. Ο γάμος, οι γυναίκες, τα φλερτ, το σεξ αλλά και ο έρωτας, οι γονείς τους, οι δυσκολίες, τα καλά και άσχημα σχόλια που έχουν εισπράξει και οι εξελίξεις στη σειρά, όπου οι σχέσεις κλονίζονται και οι χαρακτήρες δοκιμάζονται όσο καμιά άλλη φορά, σε πρώτο πλάνο! Και στο βίντεο που ακολουθεί μας αποκαλύπτουν για πρώτη φορά πως γνωρίστηκαν και τον ρόλο που έπαιξε ο Βαγγέλης για να γίνει γιός τους στην σειρά ο Γιάννης!

  • Από την Κατερίνα Μπούσιου
  • Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου
  • Styling: Ilias Wia
  • Make up/Ηair: Στέλλα Δροσουλάκη

Βαγγέλη πρόσφατα έγινες πατέρας. Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου τους τελευταίους μήνες;

Ότι συμβουλές και να μου είχαν πει πριν γίνω μπαμπάς τις έβλεπα λίγο γραφικές. Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα. Έλεγε η γιαγιά μου παλιά “Παναγιά μου να πάρω εγώ τον πόνο του παιδιού μου” όταν αρρώσταινε κάποιο από τα παιδιά της. Τότε την έβλεπα υπερβολική. Και πριν από λίγο καιρό όταν χρειάστηκε να κάνουμε μια μικρο-επεμβασούλα στον γιο μου στην γλώσσα του επειδή δεν μπορούσε να θηλάσει, με όσα ένιωθα εκείνη την στιγμή μέχρι να πάνε όλα καλά, θυμήθηκα τα λόγια της γιαγιάς μου.

Ήσουν στον τοκετό;

Β. Η γυναίκα μου γέννησε στο σπίτι μας με μαία, μόνο η Ρίζω μας έλειπε! (γέλια) Ήμουν μαζί της από το βράδυ που ξεκίνησαν οι πόνοι μέχρι το πρωί που γέννησε. Ο τοκετός έγινε σε φουσκωτή πισίνα και όλα πήγαν κατ' ευχήν. Ήταν φοβερό το συναίσθημα όταν ήρθε ο γιος μας στη ζωή!

Ποιο είναι το μυστικό για να έχει διάρκεια μια σχέση;

Β. Το μυστικό είναι το χιούμορ, όσο και να σου κάνει εντύπωση. Ό,τι κι αν συμβεί ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, με το χιούμορ λύνεται. Παλαιότερα έβαζα σε προτεραιότητα την επικοινωνία και την ωραία ερωτική ζωή. Όταν έχεις καλή επικοινωνία, το σεξ όχι απλώς θα είναι ωραίο, θα είναι και απογειωτικό!

Γ. Ούτε κι εγώ βάζω το σεξ σε προτεραιότητα για να κρατηθεί μια σχέση, αν δεν υπάρχει επικοινωνία. Ισχύει ακόμ και σε ευκαιριακές σχέσεις.

Έχεις κάνει τέτοιες σχέσεις της μια βραδιάς;

Γ. Φυσικά και έχω κάνει, αλλά ποτέ δεν με γέμιζαν.

Δίνεις σημασία σε όσες γυναίκες σε φλερτάρουν μέσω social media;

Γ. Μου αρέσει το φλερτ αρκεί να γίνεται με ωραίο τρόπο. Μου στέλνουν μηνύματα γράφοντας ότι θέλουν να με γνωρίσουν από κοντά, αλλά και πιο ακατάλληλα με φωτογραφίες. Δεν μου αρέσει καθόλου. Μπορώ να σου πω ότι με ξενερώνει αυτή η διαδικασία.

Β. Εμείς θέλουμε να είμαστε οι “κυνηγοί” σε μια σχέση και όχι η γυναίκα να μας τα προσφέρει όλα μεμιάς στο... πιάτο. Και δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στην αρχή της σχέσης από το όμορφο φλερτ. Είναι ηδονή το φλερτ!

Ήσουν στον τοκετό;

Β. Η γυναίκα μου γέννησε στο σπίτι μας με μαία, μόνο η Ρίζω μας έλειπε! (γέλια) Ήμουν μαζί της από το βράδυ που ξεκίνησαν οι πόνοι μέχρι το πρωί που γέννησε. Ο τοκετός έγινε σε φουσκωτή πισίνα και όλα πήγαν κατ' ευχήν. Ήταν φοβερό το συναίσθημα όταν ήρθε ο γιος μας στη ζωή!

Φυλακή θα πάει ο Μπάμπης;

Γ. Φυλακή όχι αλλά θα βρεθεί στο κρατητήριο και θα πέσει στα χέρια του Βόσκαρη. Δεν θα “μασήσει” όμως.

Ο Κυριάκος δεν θα πάθει σοκ όταν ανακαλύψει την σχέση του Μπάμπη με την Ασημίνα; Δεν θα φοβηθεί που θα αντιμετωπίσει τους Σεβαστούς;

Β. Δεν είναι βλάκας ο Κυριάκος, είναι παιδί της πιάτσας και το μάτι του κόβει. Το έχει υποψιαστεί αλλά προς το παρόν δεν θα τον ενοχλήσει. Όταν θα ανακαλύψει ότι δεν μπορεί να κρυφτεί η σχέση, εκεί θα τα πάρει στο κρανίο, όχι για την ίδια την σχέση αλλά γιατί δεν φρόντισαν οι δυο τους να καλύψουν τα νώτα τους!

Γιάννη πώς αντιμετώπισες την ξαφνική δημοσιότητα:

Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει. Άλλοι έρχονται και μου εκφράζουν την αγάπη τους άλλοι το... μίσος τους. Μου λένε “τι θέλεις εσύ μικρό παιδί με την Ασημίνα που είναι παντρεμένη;”... Η μητέρα μου μετά το πρώτο μου επεισόδιο στη σειρά, με πήρε την επόμενη μέρα κλαμένη λέγοντάς μου: “έγραφαν για σένα στο Facebook ότι είσαι άσχημος, ποιος είναι αυτός που είναι σαν πίθηκος, δεν αλλάζουμε με τίποτε τον Νικηφόρο”... “Μάνα μη δίνεις σημασία, είναι δυνατόν;” της έλεγα. (γέλια) Τώρα, βέβαια, έχουν αλλάξει τα πράγματα.

*Περισσότερα στο You weekly που κυκλοφορεί