Συγκινήθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου: «Της είπα "μαμά έρχομαι, μη φύγεις"»

Βαρύ το κλίμα στο πλατό του Love it

Σήμερα το πρωί, ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον χαμό της μητέρας του.

Ο ηθοποιός περιέγραψε ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο αποχαιρέτησε την μητέρα του, όταν έφυγε από τη ζωή, με αποτέλεσμα όμως τόσο η Ιωάννα Μαλέσκου όσο και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης να συγκινούνται και να δυσκολεύονται να συνεχίσουν την κουβέντα.

Expand player

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, που θα συμμετάσχει, στο μεταξύ, στη «Φάρμα», είπε χαρακτηριστικά: «Ήμουν Αμερική και έλεγαν οι γιατροί "δεν προλαβαίνεις, φεύγει". Με πήρε ο αδελφός μου και μου λέει "Μίλα με τη μαμά, γιατί δεν θα τη δεις". Δεν το πίστεψα, της είπα "Μαμά έρχομαι, μη φύγεις".

Μου έγνεψε το κεφάλι της. Παίρνω το αεροπλάνο, ήρθα κατευθείαν, ανεβαίνω στη μηχανή και φεύγω κατευθείαν για το νοσοκομείο. Μπαίνω και έκανε λίγο το βλέμμα της σαν να μου έλεγε "Χάρηκα που ήρθες". Πήρα ένα προσευχητάρι, της έλεγα προσευχές μαζί με διάφορες σκέψεις μου όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα».

Στράτος Τζώρτζογλου: Συγκινεί με την εξομολόγησή του προς τον γιο του

Στο «Αννίτα Κοίτα» βρέθηκε καλεσμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την καλλιτεχνική του πορεία μέσα στα χρόνια αλλά και για όσα έχασε παλιότερα με τις επιτυχίες και πλέον τα έχει εκτιμήσει.

Ανάμεσα σε αυτά είναι κι η σχέση του με τον γιο του.

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Ήμουν πολλά χρόνια στην επιτυχία, αλλά τώρα κρατώ μια απόσταση. Ήθελα να δω τη μάνα μου και τον πατέρα μου και δεν είχα χρόνο να τους επισκεφθώ. Περνάνε τα χρόνια και θεωρείς κάποιους ανθρώπους δεδομένους δίπλα σου και τελικά ανακαλύπτεις ότι εγώ έχω φάει τη ζωή μου να δουλεύω για να κρατήσω αυτήν τη θέση, αλλά έχασα με τον πατέρα να καθίσω δέκα λεπτά και να δω τον ουρανό. Καταλαβαίνεις τον πόνο αργότερα, όταν εκτιμήσεις πραγματικά τη ζωή. Τώρα κυνηγάω να κλέψω ώρες και να δω τη μάνα μου.

Για τον γιο μου, ευτυχώς, με φώτισε ο Θεός να πάω μαζί του στην Αμερική. Που λέμε στα πέναλτι κερδίζεις το παιχνίδι, στα πέναλτι ήθελα να καταλάβω ποιος είναι ο γιος μου. Τον έβλεπα αλλά μέσα στην πολλή δουλειά δεν ήμουν όλη μέρα μαζί του. Τώρα ήθελα να ξέρω πότε θα δακρύσει για μία του αποτυχία και να σταθώ έστω και σιωπηλά δίπλα του. Να του στείλω αγάπη και να ξέρει ότι έχει έναν άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε!

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στράτος Τζώρτζογλου: «Εγώ, αν είχα κάνει κάτι τέτοιο, πρώτος θα πήγαινα στο γιο μου να το έλεγα»

Στράτος Τζώρτζογλου: «Έχω δεχθεί προτάσεις για όλα τα ριάλιτι που υπάρχουν»