Στράτος Τζώρτζουγλου - Σοφία Μαριόλα: "Προσευχόμαστε κάθε μέρα να..." - Αποκάλυψε ο ηθοποιός!

Μίλησε για όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στράτος Τζώρτζουγλου - Σοφία Μαριόλα:

Καλεσμένος στο Happy Day βρέθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου με την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα δίνοντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τα προσωπικά τους, τα κακόβουλα σχόλια αλλά και την πίστη του στο Θεό.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ανέφερε: «Τα επικριτικά σχόλια λαμβάνονται από τους πάντες, ποιοί είμαστε εμείς για να μην λάβουμε; Αλλά λαμβάνουμε τόσο γράμματα και μηνύματα αγάπης στο Facebook και στο Instagram. Στην αρχή της σχέσης μας ενόχλησε η διαφορά ηλικίας. Κι εγώ όταν ήξερα κάποιους έλεγα καλά 25 χρόνια διαφοράς; Ήταν περίεργο. Δεν τους κακολογώ. Στην αρχή έλεγαν ότι θα είναι διαφημιστικό κόλπο και μετά τι δουλειά έχει η Σοφία μαζί του. Οποιαδήποτε μεγάλη απόφαση έχω πάρει να ξέρεις ότι στην αρχή βρήκα αντίδραση και λέω Σοφία θα ζούμε την κάθε μέρα μας όσο πιο έντονα γίνεται. Προσευχόμαστε κάθε μέρα να είμαστε υγιείς, εγώ προσεύχομαι κάθε μέρα.» Χαρές έχει το ζευγάρι!

«Η αγάπη για την εκκλησία προέκυψε απ’ την γιαγιά μου και τη μαμά μου που μου έμαθαν να λέω προσευχή, το Πάτερ Υμών και το Πιστεύω.»

«Στις πρώτες δύο εβδομάδες έκανα πρόταση γάμου στην Σοφία. Στις 2 εβδομάδες της έδωσα δαχτυλίδι». Η Σοφία πρόσθεσε: «Όσο και να ακούγεται περίεργο ένιωσα ότι είναι ο άντρας της ζωής μου και λέω μαζί σου. Τέλος δεν με νοιάζει τίποτα άλλο.»

Μαρίολα Τζώρτζογλου εξομολόγηση

Στράτος Τζώρτζογλου: Έτοιμος να γίνει ξανά μπαμπάς!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα, βιώνουν στιγμές ευτυχίας και οι φωτογραφίες τους στο instagram το αποδεικνύουν! Το ζευγάρι δείχνει πολύ ερωτευμένο και δεν το κρύβει!! Μάλιστα φαίνονται έτοιμοι να κάνουν ακόμα ένα βήμα στην σχέση τους, να αποκτήσουν ένα παιδί!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μιλώντας στο περιοδικό "Λοιπόν" αποκάλυψε την επιθυμία του να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί, αυτή τη φορά με τη Σοφία Μαριόλα.

Θέλεις να κάνεις ακόμα ένα παιδί;

Ναι, θέλω να κάνω κι άλλο παιδί... Πρώτα ο Θεός, είναι μέσα στα σχέδια μας. Το έχουμε βάλει μπροστά να κάνουμε παιδί με τη Σοφία.

Ούτε παιδί ήθελες να κάνεις, όπως μου είχες πει...

Πριν συναντηθώ με τη Σοφία, είχα κάποιες πολύ ωραίες σχέσεις με γυναίκες και δύο καλές περιπτώ­σεις από αυτές που θα μπορούσα να παντρευτώ και να κάνω παιδί μαζί τους. Υπήρχε ένα μεγάλο κόλλη­μα, το ότι έπρεπε να πάω στην Αμερική και καμία δε μπορούσε ν' ακολουθήσει εκεί με τον Αλκιβιάδη. Η Σοφία όταν ήρθε μου είπε: "Στράτο και σε καλύβα, εγώ θέλω να είμαι μαζί σου, δεν με νοιάζει". Δε μου το είχε πει καμία άλλη αυτό.

Του έχεις μιλήσει για το ότι θέλεις ν' αποκτήσεις κι άλλο παιδί;

Ναι, του το έχω πει και του αρέσει, θέλει ν' απο­κτήσει αδελφάκι, ο οποίος τώρα είναι 23 χρονών. Στην Αμερική είχα γίνει πατέρας και μάνα μαζί.., Μαγείρευα...Το τι ήμουν εδώ εξαφανίστηκε στην Αμερική. Ήταν μεγάλο το ρίσκο, κάθε μήνα έπρεπε να βρίσκουμε τα προς το ζην, δεν υπήρχαν λεφτά, φράγκο, μάλιστα δεν απέκλεια το γεγονός να πάω να δουλέψω σερβιτόρος ή ταξιτζής, που ήταν δύσκο­λο, μόνο σερβιτόρος μπορούσα να γίνω, αλλά δεν με ένοιαζε καθόλου.