Έλενα Χριστοπούλου: «Ό,τι δημιουργούμε θα το συναντήσουμε, θα βρούμε μπροστά»

Μια ανάρτηση όλο νόημα

Η Έλενα Χριστοπούλου με μια ανάρτηση της, έστειλε το δικό της μήνυμα για τα συμβάντα των τελευταίων ημερών και τόνισε πως η έπαρση είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγεται.

Η ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου

«Είναι καλύτερα μερικές φορές να αφήνουμε τα γεγονότα … να πάρουν το χώρο τους, το χρόνο τους, την διάσταση τους… όλοι μας στο τέλος καταλήγουμε με αυτό που μας αντιστοιχεί… συναίσθημα… καταξίωση… σεβασμό… αγάπη… απαξίωση… μίσος… αδιαφορία… ενδιαφέρον…

Expand player

Ό,τι δημιουργούμε θα το συναντήσουμε, θα βρούμε μπροστά… ό,τι σπέρνουμε… Ηρεμία, ψυχραιμία και όλα θα γίνουν! Μακριά από την έπαρση που έχει την τιμητική της πολύ καιρό τώρα! Θα έρθουν καλύτερα ΑΝ θες» έγραψε στην ανάρτηση της ενώ και η Κατερίνα Λάσπα αποκάλυψε την δική της εμπειρία.

Έλενα Χριστοπούλου: «Περιμένω να ακούσω κι άλλες ιστορίες για όσα συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τα φώτα»

Η Έλενα Χριστοπούλου που ανά καιρούς έχει δείξει την αγάπη της και την στήριξή της στις γυναίκες, έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκε στα γεγονότα που έχουν ταράξει την επικαιρότητα περί σεξουαλικής κακοποίησης.

“Τίποτα τελικά… δεν είναι όπως φαίνεται! Περιμένοντας να ακούσω ακόμα πολλές ιστορίες για όλα αυτά που συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τα φώτα για ανθρώπους που έχουν φερθεί τόσο… μα τόσο άσχημα… σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι η υποστήριξη! Το πιο σπουδαίο από όλα όταν συμβαίνει κάτι που σε πληγώνει που σε πνίγει, και δεν μπορείς να το διαχειριστείς είναι να έχεις δίπλα σου πραγματικά γενναίους φίλους και ανθρώπους με πνεύμα, ψυχή και ζεστή μεγάλη αγκαλιά!

Όλες μαζί, όλοι μαζί μια μπουνιά στο σαθρό στο ψεύτικο και στο δήθεν! Κάτι Αλλάζει… και ο δρόμος προς το ΦΩΣ ειναι εδώ” έγραψε η Έλενα Χριστοπούλου στην ανάρτησή της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλενα Χριστοπούλου: «Η ιστορία του διαζυγίου μου, μου έχει αφήσει ντροπή»

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: «Έχω υπάρξει θύμα, αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκα από την υποκριτική»