Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Λάσπα: «Έχω φάει μόνο τρικλοποδιές, μου την έχουν πέσει μέσα σε γραφείο και τον έκανα ασήκωτο»

Τα είπε όλα!

Κατερίνα Λάσπα: «Έχω φάει μόνο τρικλοποδιές, μου την έχουν πέσει μέσα σε γραφείο και τον έκανα ασήκωτο»
News 13.02.2021 17:45
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στο Καλύτερα δεν Γίνεται βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου η Κατερίνα Λάσπα, η οποία μίλησες για την χυδαία στάση που είχε δεχτεί σε δουλειά και την αντιμετώπισή της.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Λάσπα

«Μόνο πισώπλατα μαχαιρώματα έχω φάει. Υπάρχουν και 4-5 που τους ευγνωμονώ που βρέθηκαν στον δρόμο μου. Είναι και το physique μου τέτοιο που δεν θα μπει ο άλλος στην διαδικασία να κάνει οτιδήποτε ορμητικό απέναντί μου και να μην έχει φραγμούς. Λέγονται τύπου δεν είμαστε πολλοί φίλοι, θα μπορούσαμε να είμαστε αρκετά φίλοι.

Σε ένα παιδί που θέλει να ζήσει το όνειρό του και αν προχωρήσει, σαφώς είναι ένα σφίξιμο στην ψυχή. Είναι μπροστά στο να κάνει μια επιλογή ναι ή όχι. Είναι ψυχαναγκασμός.

Το να σου την πέσει ο άλλος κατευθείαν, μου συνέβη μέσα σε γραφείο. Τον έκανα ασήκωτο κι επειδή γνώριζα την γυναίκα του, απορώ τι της είπε. Μετά έγινε πιο προσεκτικός και καλύτερος. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ, για εμένα έπεσε κουρτίνα. Έπαιρνε τηλέφωνο να ζητήσει συγγνώμη. Δεν υπάρχουν αυτά.

Δεν είναι προτεινόμενη αντίδραση, λέω πως αντέδρασα εγώ. Ο ανόητος, ο άρρωστος, ο χυδαίος κι ειδικά όταν αυτό συνοδεύεται από μία θέση επιρροής, εξουσίας και δύναμης που νομίζει ότι μπορεί αν το χρησιμοποιήσει επιπλέον, λειτουργεί όπως λειτουργεί. Τα παιδιά που τους συμβαίνει δεν πρέπει αν κουβαλούν την ενοχή γιατί σε εμένα.» Νωρίτερα η Δέσποινα Στυλιανοπούλου μέσα από την εκπομπή έκανε δημόσια έκκληση στην υπουργό Πολιτισμού.

κατερίνα λάσπα παρενόχληση

Άννα Τσουκαλά: «Μου έστειλαν ραβασάκι από κανάλι ότι τώρα υπέγραψες την θανατική σου καταδίκη»

Στην Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα δεν γίνεται μίλησε η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά η οποία λύγισε μπροστά στις κάμερες αναφερόμενη σε απειλές που έλαβε πριν χρόνια.

«Από το 2004 σπούδαζα. Στις οντισιόν μου έλεγαν πέρνα από το γραφείο να πάρεις τον ρόλο. Πρέπει να κοιμηθείς μαζί μας για τον πάρεις και τους έλεγα όχι. Έκλεινα την πόρτα… Κάποια στιγμή κάποιος με έπιασε κάποιος κιόλας, έδωσα το όνομά του και πήγα στην αστυνομία. Ήρθαν οι διοικητές και μου είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, δεν μας αφήνουν κι όπως ήρθες φεύγεις. Μεγάλη διαφθορά.

Υπάρχει μία κλίκα από πολλά πόστα που μιλούν μεταξύ τους. Όταν με κάλεσαν στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα το 2009 έπρεπε να βγω και να πω την αλήθεια με κόστος την δουλειά μου. Μετά την εκπομπή την εξαφάνισαν επειδή μίλησα για την σεξουαλική παρενόχληση. Κι από την εκπομπή της κ. Λαμπίρη έκοψαν πάρα πολλά.

Αναγκάστηκα να δουλέψω ως σερβιτόρα στην Αμερική… Αυτοί οι άνθρωποι κατέστρεψαν καριέρες και σε αυτήν την κοινωνία πρέπει να γίνει κάθαρση. Να φύγει ο κόσμος που κατηγορεί τα αγόρια και τα κορίτσια που λένε τώρα την αλήθεια. Βγαίνουν στα κανάλια και δεν έχουν ίχνος ντροπής κι ακεραιότητας μέσα τους.

Έχω κάνει πάνω από δέκα καταγγελίες στο ΣΕΗ… Έφυγα. Μου έστειλαν ραβασάκι από κανάλι ότι τώρα υπέγραψες την θανατική σου καταδίκη. Εξορία… Όλα όσα λέγονται είναι αλήθεια. Η μόνη μου ελπίδα ήταν να φύγω από την χώρα.’

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μάκης Δελαπόρτας: «Πάντα υπήρχε μια τρομοκρατία στο θέατρο από κάποιους»

Στράτος Τζώρτζογλου: «Δεν αντέχω όλη αυτή τη βρωμιά»

Share