Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Ζητάω από την κ. Μενδώνη να επανέλθει η άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος»

Δημόσια έκκληση έκανε η ηθοποιός μέσα από το Καλύτερα δεν γίνεται

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Ζητάω από την κ. Μενδώνη να επανέλθει η άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος»

Η ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δεν γίνεται και θέλησε να παρακαλέσει να επανέλθει η άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος ηθοποιού.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Στυλιανοπούλου

«Δυστυχώς αυτό μας κάνει να συγκινούμαστε, να κλαίμε. Αυτά τα παιδιά έφτασαν σε αυτά τα όρια και δεν μπορούν να μιλήσουν. Θέλω να παρακαλέσω μέσω της εκπομπής για να σωθεί το θέατρο και να μη ντρεπόμαστε για όλους αυτούς, να δώσεις Ναταλία ένα δείγμα στην κ. Μενδωνη, την Υπουργό Πολιτισμού, για να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού. Ευθύνονται άσχετοι άνθρωποι που μπαίνουν στον χώρο για όλα αυτά.

Να γίνουν τα νέα παιδιά ηθοποιοί, δεν τους το απαγορεύει κανείς αλλά πρέπει να γίνει η επαναφορά της ασκήσεως επαγγέλματος.

Όταν τελείωσα την Δραματική σχολή πήγα στα Τρίκαλα και δεν είχα ακόμα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πολλοί επέστρεψαν τα εισιτήριά τους… Στην εποχή μας μπορεί να σου έκαναν πρόταση κι αν έλεγες ότι ήρθα να εργαστώ, δεν σε παρενοχλούσε. Δεν είχαμε αυτό το ξέφραγο αμπέλι. Κλαίω για αυτά τα ανήμπορα παιδιά που δεν μπορούν να πούνε όχι.». Η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη έχει απαντήσει για τις καταγγελίες που αφορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη.

στυλιανοπούλου δέσποινα έκκληση στην μενδώνη

Ναταλία Γερμανού: «Πιάστηκα κορόιδο με το θέμα των ονομάτων που βγαίνουν τον τελευταίο καιρό»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ναταλία Γερμανού φάνηκε να είναι πραγματικά αγανακτισμένη με το θέμα των καταγγελιών και έτσι, μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως αισθάνεται «κορόιδο» για ονόματα, που ακούστηκαν, τα οποία δεν πέρναγαν ποτέ από το μυαλό της.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Έφης Ρασσιά για τον Χάρη Ρώμα. Αφού η Ναταλία Γερμανού εξέφρασε την υποστήριξή της προς τον ηθοποιό, ξεκαθάρισε πως όταν άρχισε να ακούει τα ονόματα των καταγγελλόμενων, έπεσε από τα σύννεφα.

«Εγώ νιώθω ότι πιάστηκα τόσο πολύ κοροϊδο αυτές τις μέρες. Όχι με το θέμα του Χάρη, αλλά με άλλους ανθρώπους που βγαίνουν αυτό τον καιρό. Για ανθρώπους που πιθανόν να ήμουν πολύ σίγουρη, αλλά αισθάνομαι ότι έχω πιαστεί τόσο πολύ κορόιδο», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού.