Έφη Ρασσιά: Ξεσπά για το δημοσίευμα με τον Χάρη Ρώμα - «Η λάσπη πληρώνεται ακριβά»

«Δεν έχει ανάγκη τη δική μου υπεράσπιση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έφη Ρασσιά: Ξεσπά για το δημοσίευμα με τον Χάρη Ρώμα - «Η λάσπη πληρώνεται ακριβά»

Μετά το πρωτοσέλιδο που κυκλοφόρησε για τον Χάρη Ρώμα, η Έφη Ρασσιά ξέσπασε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και ανιψιά του Χάρη Ρώμα ξεκαθάρισε πως η "λάσπη" που ρίχνουν στον θείο της, πληρώνεται ακριβά.

Η νεαρή ηθοποιός, λίγο καιρό μετά την υποστήριξη που είχε δείξει στη Ζέτα Δούκα για την δική της καταγγελία θέλησε να πάρει και το μέρος του θείου της για το δημοσίευμα που τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Η ανάρτηση της Έφης Ρασσιά

«Πριν από λίγο καιρό έγραψα ένα κείμενο για να υπερασπιστώ τη Ζέτα Δούκα, λέγοντάς σας ότι είμαι σίγουρη γι' αυτήν την γυναίκα.

Σήμερα, θέλω να κάνω το ίδιο για το θείο μου, το Χάρη Ρώμα, μια και "η ακηδεμόνευτη ορθόδοξη πατριωτική εφημερίδα όλων των Ελλήνων" ή αλλιώς... <<ΤΟ …>> μου δίδαξε πώς βιοπορίζεσαι ρίχνοντας λάσπη.

Το λέω αυτό γιατί - ναι, το ομολογώ! - πήρε και τα δικά μου 0,90€ στην προσπάθειά μου να διαβάσω στο εσωτερικό της εφημερίδας τα στοιχεία που δικαιολογούν το πρωτοσέλιδό της.

Φυσικά, δεν κατάλαβα τίποτα γιατί δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο.

Σίγουρα ο θείος μου δεν έχει ανάγκη τη δική μου υπεράσπιση γιατί έχει μάθει να πολεμά, όμως εγώ θέλω να σας πω, όπως έκανα και για τη Ζέτα, πόσο σίγουρη είμαι γι' αυτόν, την εντιμότητα, την ακεραιότητά του, αλλά και για την αγάπη του για τους ανθρώπους.

Αν αυτό που συνέβη σήμερα με ΤΟ… είναι το τίμημα για τη στάση που κράτησε από την αρχή της ιστορίας με την κυρία Μπεκατώρου μέχρι και αυτή τη στιγμή, εγώ θα είμαι δίπλα του μέχρι το τέλος.

Και ναι, καθώς γράφω αυτά, συνειδητοποιώ ότι η λάσπη φτιάχνεται φτηνά αλλά για να ριχτεί μάλλον πληρώνεται ακριβά».

Έφη Ρασσιά Χάρης Ρώμας

Λίγο μετά την ανάρτησή της, η Έφη Ρασσιά μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται

«Ο Χάρης είναι θυμωμένος. Αμέσως μόλις έμαθα το συμβάν, τοποθετήθηκα και δημόσια στο Facebook. Πήγα και πήρα την εφημερίδα γιατί σοκαρίστηκα. ίσως και τα πιο πεταμένα λεφτά της ζωής μου. Δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο, απλά συσχέτιση με την τοποθέτηση του Χάρη για το πως στάθηκε δίπλα σε όλον αυτόν τον κόσμο που βγήκε να μιλήσει για όλα αυτά που βίωσε. Το θεωρώ πολύ άσχημο και χαίρομαι που θα κινηθεί νομικά. Όλα αυτά τα χρόνια έχει δεχτεί επιθέσεις και ξέρει να πολεμά.

Ήθελα να βγω και να μιλήσω γιατί είναι ένας ακέραιος άνθρωπος και κάνει ότι περνά από τις δυνάμεις του για να βοηθήσει γιατί αγαπά τους ανθρώπους. Μπορεί αν διαφωνήσει κάποιος με τις απόψεις του, με την πολιτική του τοποθέτηση αλλά όταν κάνε για να βοηθήσει ένας άνθρωπος, δεν μπορείς να το παραβλέψεις. Είναι αισχρό που τον χτυπάνε για αυτήν του την τοποθέτηση.

Είναι σε εγρήγορση και κινείται με ακατάπαυστους ρυθμούς για να το διευθετήσει. Πρόκειται για ένα δημοσίευμα γενικά κι αόριστα, ρίχνουν την λάσπη σε ένα όνομα. Έχουν την φωτογραφία με τον ανιψιό της Άννας Χατζησοφιά.»