Οργισμένος ο Χάρης Ρώμας: «Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι»

Απαντάει στο δημοσίευμα που τον θέλει να δέχεται καταγγελίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οργισμένος ο Χάρης Ρώμας: «Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Χάρης Ρώμας δε δίστασε να κάνει μία οργισμένη ανάρτηση μέσα από την οποία απάντησε στο δημοσίευμα που τον ήθελε να δέχεται κι εκείνος καταγγελίες.

Ο ηθοποιός στην ανάρτησή του, συνόδευσε το κείμενό του με μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τη Ζέτα Δούκα, που ήταν και αυτή που άνοιξε τον «Ασκό του Αιόλου» με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Θυμίζουμε μάλιστα, πως σε συνέντευξη που έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα στο Πρωινό, ο Χάρης Ρώμας ήταν έξαλλος με τους καταγγελλόμενους ηθοποιού.

Η οργισμένη ανάρτηση του Χάρη Ρώμα

«Για γέλια, για κλάματα ή μήπως για οργισμένη αντίδραση οι δήθεν αποκαλύψεις του πιο σιχαμερού Έλληνα λασπολόγου στην ρυπαροφυλλάδα του σήμερα;

Η φωτογραφία με την οποία τεκμηριώνει την δήθεν αποκάλυψη και τις δήθεν καταγγελίες που δήθεν θα γίνουν εναντίον μου, είναι αναρτημένη στη σελίδα μου στο fb εδώ και δύο χρόνια και με απεικονίζει να κρατώ αγκαλιά τον λατρεμένο μικρούλη. Ποιός είναι αυτός; Είναι το ανηψάκι και βαφτιστήρι της πιο στενής μου συνεργάτιδας, εδώ και τριάντα χρόνια, της Άννας Χατζησοφιά. Την φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του μικρού σε οικογενειακό τραπέζι.

Ερωτώ το μεγάλο κομμάτι των «υγειών» Ελλήνων πολιτών: Στο Ελληνικό ME TOO των τελευταίων ημερών ξεκίνησε μία λυτρωτική προσπάθεια να σπάσει το απόστημα κάθε είδους παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας. Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ;

Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!».

Χάρης Ρώμας ανάρτηση καταγγελίες

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά πάνω από μια φορά»

Ο Χάρη Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, όπου σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις με τις καταγγελίες γνωστών ηθοποιών, κατά συναδέλφων τους. Ωστόσο, σοκαριστική είναι η αποκάλυψη του, πως και ο ίδιος έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου της εκπομπής, αν του έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό, αποκάλυψε:

«Σε όλους μας έχει συμβεί! Και βέβαια μου έχει συμβεί και παραπάνω από μια φορά και ήταν πολύ σοκαριστικό. Αντέδρασα! Ήταν ο χαρακτήρας μου, ήταν η κατάσταση τέτοια... Μπόρεσα να πω όχι! Να το ξεκόψω και να σπρώξω και το συγκεκριμένο πρόσωπο στην μια περίπτωση και να φύγω».