Έξαλλος ο Ρώμας για τον γνωστό ηθοποιό: «Βγήκε και είπε ότι είναι ο καλύτερος της γενιάς του»

«Αυτή η έπαρση θα τους φάει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Ρώμας για τον γνωστό ηθοποιό: «Βγήκε και είπε ότι είναι ο καλύτερος της γενιάς του»

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και φάνηκε να είναι έξαλλος στις δηλώσεις που έκανε για τον πασίγνωστο ηθοποιό που δέχθηκε τις καταγγελίες. Μάλιστα, τον ειρωνεύτηκε λέγοντας πως πριν από λίγο καιρό ισχυριζόταν πως ήταν ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη αλλά και στον κορυφαίο ηθοποιό που κατηγορήθηκε το βράδυ της Πέμπτης από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Λένα Δροσάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Μπορεί ο Γιώργος Κιμούλης να είναι ο καλύτερος ηθοποιός. Είναι αρκετό αυτό για να δώσεις συγχωροχάρτι όταν βγαίνει σωρεία ανθρώπων και τον καταγγέλλει;», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ακόμα και ο πιο δύσπιστος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι εδώ κάτι συμβαίνει. Εδώ μιλάμε για διασταυρωμένες καταστάσεις, ακούς 17 άτομα, ο άλλος 100.

Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι αυτοί το πληρώνουν με έναν διασυρμό. Κάποιοι εξ αυτών έχουν παιδιά στην ηλικία αυτών των ανθρώπων που τους κατηγορούν για κακοποίηση. Υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από αυτό; Να ξέρεις ότι το παιδί σου είναι μια νέα ηθοποιός -εξαιρετική από ό,τι ακούω στην περίπτωση κάποιου-, τι θα έκανε ο συγκεκριμένος αν πήγαινε το παιδί αυτό και του έλεγε ότι μου φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο; Ο συγκεκριμένος, επειδή ευαγγελίζεται και τσαμπουκάδες, θα πήγαινε και θα τα είχε κάνει λαμπόγυαλο! Γιατί; Γιατί μπορεί! Κάποιοι άλλοι δεν μπορούν.

Ρώμας καταγγελίες Πρωινό

Ένας άλλος που μόνος του βγήκε και είπε «Είμαι ο καλύτερος της γενιάς μου»! Αυτό τους έφαγε! Αυτή η έπαρση. Η έπαρση είναι κακός οδηγός γιατί σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να κάνει το οτιδήποτε. Πληρώνουν ήδη και έτσι πρέπει να γίνει.

Οφείλουμε να τα προστατεύσουμε αυτά τα παιδιά. Ας είναι (σ.σ. οι καταγγελλόμενοι ηθοποιοί) αποδεκτοί από τον κόσμο. Οι πράξεις αυτές δεν μπορούν να είναι αποδεκτές. Δεν μπορείς να ακρωτηριάζεις τα συναισθήματα και τις ελπίδες νέων ανθρώπων. Ακούω "με ξέρετε 35 χρόνια". Σε ξέρουμε ναι, τη μία πλευρά. Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν την ξέρουμε χρόνια;».

Χάρης Ρώμας: «Ήξερα για την Ζέτα Δούκα και δεν ήξερα πως να το χειριστώ»

Το πρωί της Τετάρτης στο Πρωινό, μίλησε ο Χάρης Ρώμας που πρόσφατα συνεργάστηκε με την Ζέτα Δούκα και αποκάλυψε πως γνώριζε το περιστατικό που κατήγγειλε.

«Γενικώς πιστεύω ότι πρέπει να είναι λελογισμένα όσα λέγονται διότι δυστυχώς παρατηρείται το φαινόμενο πολύ συχνά να θέλουν να μιλήσουν ακόμα και για λόγους δημοσιότητας. Το θέμα που συζητάμε δεν είναι πρόσφορο για θετική δημοσιότητα. Θέλει πολλή προσοχή στην αντιμετώπισή του.

Τη Ζέτα την υπερσυμπαθώ, είχαμε μια θαυμάσια σχέση. Κάποια μέρα που τη γύρισα με το αυτοκίνητο μου είπε ευχαριστώ για τις συνθήκες εργασίες. Σε ανύποπτο χρόνο μου ανέφερε το συμβάν με τον Κιμούλη, αυτή η κακοποίηση η λεκτική. Το ήξερα και ομολογώ ότι δεν ήξερα πώς να χειριστώ. Συμβούλευσα τη Ζέτα να το ξεπεράσει με κάθε τρόπο αν είναι κάτι που τη στοιχειώνει.

Είμαι υπέρ της Ζέτας και κάθε Ζέτας. Αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν δυστυχώς σε όλους τους εργασιακούς χώρους και στην πολιτική. Έχω δουλέψει με τον Κιμούλη μια φορά όταν ήμουν πιο νέος κι έχω καλή σχέση», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα