MEGA: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Celebrity Game Night λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Τα γυρίσματα σταμάτησαν

Λόγω ενός κρούσματος κορωνοϊού αναβάλλεται η πρεμιέρα του Celebrity Game Night, με παρουσιάστρια την Σμαράγδα Καρύδη. Τα γυρίσματα σταμάτησαν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει στον αέρα του MEGA, που ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή στις 21:00.

Την είδηση έκαναν γνωστή μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, το κρούσμα βρέθηκε ανάμεσα στους συντελεστές.

Expand player

Τόσο οι συντελεστές αλλά και οι καλεσμένοι που βρέθηκαν στο πλατό για γύρισμα τις προηγούμενες ημέρες, υποβλήθηκαν σε μοριακά τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά.

Ωστόσο, αρκετά άτομα της παραγωγής που ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα, μπήκαν σε προληπτική καραντίνα.

Να σημειώσουμε πριν το νέο της project η Σμαράγδα Καρύδη παρουσίαζε το Ένα εκατομμύριο Yen, που η ίδια ήθελε να σταματήσει.

Λίγα λόγια για το Celebrity Game Night στο MEGA

Το Celebrity Game Night, μία μεγάλη επιτυχία του prime time, ξανά στο MEGA με τη Σμαράγδα Καρύδη!

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι έτοιμη να προκαλέσει και να προσκαλέσει τους καλεσμένους της σε νέες αναμετρήσεις.
Ευφάνταστα παιχνίδια, απρόσμενες εκπλήξεις, γρίφοι, αλλά και νέα εντυπωσιακά action games, συμβαίνουν στο στούντιο του Celebrity Game Night!

Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε ένα fun prime time show, όπου οι παίκτες πρέπει να ανταποκριθούν σε ό,τι πιο αναπάντεχο.

Προσκεκλημένοι της Σμαράγδας αγαπημένοι ηθοποιοί, καλλιτέχνες, αθλητές, πρόσωπα της επικαιρότητας που χωρίζονται σε δύο ομάδες.

Σε κάθε ομάδα τρεις celebrities κι ένας παίκτης, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και διαγωνίζονται σε απίστευτα παιχνίδια.

Ο παίκτης από την ομάδα που θα κερδίσει μοιράζεται τα κέρδη με έναν celebrity κι εκείνος τα διαθέτει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στο στούντιο η μπάντα της εκπομπής συμμετέχει σε μουσικά παιχνίδια και γρίφους και το πάρτι δεν λείπει ποτέ από την εκπομπή!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τηλεθέαση (27/2): Άσχημες εξελίξεις στο Mega με τις Roomies

Η τηλεθέαση του Σαββάτου 28/2: Αναλυτικά τα νούμερα του δυναμικού κοινού