«Ήταν επιθυμία της Σμαράγδας Καρύδη να κοπεί το Ένα εκατομμύριο Yen από το MEGA»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν επιθυμία της Σμαράγδας Καρύδη να κοπεί το Ένα εκατομμύριο Yen από το MEGA»

Αποκαλύψεις για το λόγο που κόπηκε το τηλεπαιχνίδι «Ένα εκατομμύριο yen» από την συχνότητα του MEGA, έκανε το Happy Day. Όπως έγινε γνωστό, η επιθυμία ήταν της Σμαράγδας Καρύδη.

«Ήταν επιθυμία της Σμαράγδας Καρύδη να κοπεί το τηλεπαιχνίδι, ήταν κάτι που το έκανε με βαριά καρδιά. Από την αρχή εκείνη ήθελε να επαναφέρει το Celebrity Game Night, που η ίδια είχε κάνει στο Mega, λίγο πριν κλείσει.

Σμαράγδα Καρύδη Ένα εκατομμύριο Yen  MEGA

Δεν γινόταν για διάφορους λόγους να επανέλθει, καθώς δεν ήταν έτοιμα τα στούντιο και τα σκηνικά για να μπορούν να το κάνουν. Ωστόσο, τώρα εφόσον ολοκληρώθηκαν τα επεισόδια του Ένα εκατομμύριο Yen, η Σμαράγδα Καρύδη μπαίνει σε γυρίσματα για το Celebrity Game Night, το οποίο επιστρέφει μία φορά την εβδομάδα από τον Φεβρουάριο» είπε η δημοσιογράφος.

Να σημειώσουμε πως η Σμαράγδα Καρύδη, πριν από λίγο διάστημα, είχε κάνει μια απίστευτη δήλωση για το εγγόνι του Θοδωρή Αθερίδη. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει πως δεν είναι γιαγιά του. Για ποιο λόγο;

Πως τα πήγαινε σε τηλεθέαση στο MEGA το Ένα εκατομμύριο Yen

Ενώ τα νούμερα της πρεμιέρα της εκπομπής της Σμαράγδας Καρύδη στο Mega, Ένα εκατομμύριο YEN, ήταν αρκετά καλά, όσο περνάνε οι ημέρες δυσκολεύουν τα πράγματα.

Για την ακρίβεια το συγκεκριμένο πρόγραμμα κάνει αρκετά χαμηλά ποσοστά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να λαμβάνει χαμηλές θέσεις στην απογευματινή ζώνη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Δευτέρα 9/11 που έκανε στο δυναμικό κοινό μόνο 5,2%!

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Still Standing 14.3
  • STAR: Elif 6.9
  • STAR: Ο τροχός της τύχης 6.7
  • ΣΚΑΙ: My Style Rocks 8.7
  • OPEN: Η ωραία του κουρέα 7,8-10,1
  • Mega: Ένα εκατομμύριο ΥΕΝ 5,2