Απασφάλισε η Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν είμαι γιαγιά για το εγγόνι του Θοδωρή Αθερίδη»

Η επική δήλωσή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απασφάλισε η Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν είμαι γιαγιά για το εγγόνι του Θοδωρή Αθερίδη»

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε χθες το μεσημέρι στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και μεταξύ άλλων θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν θεωρεί τον εαυτό της γιαγιά για το εγγόνι του Θοδωρή Αθερίδη, δηλαδή του γιου της κόρης του, Φωτεινής.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός - παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή του αγαπημένου της αλλά και στη σχέση που έχει δημιουργήσει μαζί του τα τελευταία χρόνια.

«Οι άνθρωποι που περνάνε πολλά χρόνια από την ζωή τους μαζί μου έχουν πει ότι μπορεί να μιλάνε και να λένε το ίδιο πράγμα, το οποίο λες οκ είμαι μόνη μου στο σπίτι. Δεν είμαι γιαγιά για να μην με πει το εγγόνι του Θοδωρή, Σμαράγδα γιατί δεν έχω γίνει μάνα πρώτα. Θα έπρεπε να έχει γίνει αυτή η σειρά που δεν έχει γίνει. Είμαι η γιατρειά.

Άμα λίγο ξεκολλήσεις και δεις ότι δεν είναι ο εαυτός σου το κέντρο του κόσμου, είσαι οκ. Εγώ κουράζομαι με αυτόν τον ναρκισσισμό, ότι πρέπει διαρκώς να αποδεικνύεις κάτι και να είσαι στην τρίχα και ωραίος. Θέλω και λίγο να είμαι όπως νιώθω», δείτε εδώ και το υπέροχο σπίτι της ηθοποιού.

«Πονοκέφαλος» στο Mega η Σμαράγδα Καρύδη

Πολύ δυσάρεστες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις που αφορούν την εκπομπή της Σμαράγδας Καρύδη στο Mega. Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, το Ένα Εκατομμύριο Yen ενδέχεται να κοπεί καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα επιθυμητά.

To παιχνίδι που έχει αναλάβει η αγαπημένη ηθοποιός ξεκίνησε πολύ δυνατά ωστόσο έχει μία σημαντική πτώση τον τελευταίο καιρό.

Ωστόσο η απόφαση του Mega δεν είναι οριστική καθώς το κανάλι έχει αποφασίσει να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στην Σμαράγδα Καρύδη, αν ωστόσο τα νούμερα δεν φτιάξουν, τότε το παιχνίδι θα κοπεί.

Μιλώντας για τη Σμαράγδα Καρύδη, δείτε εδώ την αποκάλυψη που είχε κάνει για τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζει.