«Ράγισε καρδιές» ο Γιάννης Κότσιρας με την ανάρτηση για τη μητέρα του

«Η καρέκλα σου ήταν εκεί. Άδεια»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Κότσιρας έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για την αγαπημένη του μητέρα που έχει φύγει από τη ζωή, «ραγίζοντας» τις καρδιές των διαδικτυακών του φίλων.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρεται πολύ συχνά στους γονείς του και μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε κάνει και ένα σχόλιο για τον μπαμπά του, σε συνέντευξη που είχε δώσει.

Expand player

Η ανάρτηση του Γιάννη Κοτσιρά για τη μητέρα του

«Τέτοιες μέρες, πάντα ανησυχούσες να κάνουμε Πάσχα όλοι μαζί. Και όταν ήμασταν παιδιά, τη Μεγάλη Εβδομάδα, έφτιαχνες τα γεμιστά πάντα χωρίς κιμά, την αγαπημένη μου σπανακόπιτα και τη μονίμως αποτυχημένη σου μαγειρίτσα.

Εμείς βέβαια, σου λέγαμε πόσο νόστιμη ήταν γιατί κουραζόσουν να την φτιάξεις και γελούσες μαζί μας γιατί ήξερες ότι σου λέγαμε ψέματα.

Είχαμε συνεχώς πολλές δουλειές και αυτό σε φόβιζε μήπως και κάνουμε χωριστά Πάσχα. Όμως σχεδόν πάντα τα καταφέρναμε. Εκτός από πέρσι. Δεν προλάβαμε. Το φετινό λοιπόν ήταν δύσκολο και συνάμα ωραίο. Έλειπε και ο Θάνος. Και ο Λαυρέντης σου.

Την Παρασκευή ανηφορήσαμε στο Μαρούσι και ανάψαμε κερί και σε σένα και στον μπαμπά. Ο Νικόλας, το Σάββατο φόρεσε τα καλά του, με το τρομερό σακάκι που του είχες πάρει. Του πάει πολύ, να ξέρεις. Ο Κωνσταντίνος άρχισε να λέει πολλές λεξούλες. Και την Κυριακή, καταφέραμε να είμαστε όλοι μαζί με την Γιωτούλα, τον Βαγγέλη και τον Αντωνάκη. Και θυμηθήκαμε ωραία πράγματα. Θα ήσουν πολύ χαρούμενη αφού πάντα ανησυχούσες μήπως οι καταστάσεις μας απομακρύνουν. Δεν θα συμβεί ποτέ αυτό. Και η Κατερίνα σου, συνεχίζει να μας φέρνει πιο κοντά.

Η καρέκλα σου ήταν εκεί. Άδεια.

Θα συνηθίσουμε, που θα πάει...

Θα συνηθίσουμε να την βλέπουμε άδεια γιατί δεν έχουμε σκοπό να την βγάλουμε από το τραπέζι.

Λείπεις μάνα μου», έγραψε ο ίδιος.

«Το ότι συμβαί­νουν αυτά τα πράγματα ήταν ένα κοινό μυστικό»

Ο Γιάννης Κότσιρας παραχώρησε συνέντευξη στο Secret και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε πως όλα αυτά που βγαίνουν τώρα στο φως της δημοσιότητας ήταν ένα κοινό μυστικό!

«Το ότι συμβαί­νουν αυτά τα πράγματα, και συνέβαιναν στο πα­ρελθόν σε όλους γενικά τους εργασιακούς χώ­ρους, ήταν ένα κοινό μυστικό, όχι μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο. Εγώ ξέρω και για τον νομι­κό χώρο και για τον χώρο των εργοστασίων και έχω ακούσει τέτοια άσχημα πράγματα σε όλες τις δουλειές».

Ο ίδιος τόνισε πως ήταν σημαντικό το ότι η αρχή έγινε από τον αθλητι­σμό: «Πολλά συγχαρητήρια στη Σοφία Μπεκατώρου, που ξεκίνησε αυτή την ιστορία για να προλάβει καινούργιες καταστάσεις».

Ενώ αμέσως μετά αναφέρθηκε και στον χώρο της μουσικής «Ξέρω για κάποιες κακές συμπεριφορές, αλλά γενικά δεν έχω ακούσει. Να πω, όμως, την αμαρτία μου, δεν είμαι ο καλύτερος γνώστης αυτών των κα­ταστάσεων, καθώς οι σχέσεις μου με τον συνο­λικά καλλιτεχνικό χώρο δεν είναι και έντονες και καλές, γιατί είμαι απέξω από αυτό που λέμε star system. Στον καλλιτεχνικό χώρο και ίσως στην πολιτική, όπου δηλαδή τα ονόματα είναι "λαμπερά", υπάρχουν όλα αυτά και πρέπει να ακουστούν».

Ο τραγουδιστής έκανε λόγο και για τον κορωνοϊό: «Τι να πω... Είναι κάτι πρωτόγνωρο, κάτι που δεν έχει ξαναζήσει ο νεότερος παγκό­σμιος πληθυσμός. Υπάρχει μια αμηχανία στον χειρισμό και γίνονται πολλά λάθη από όλες τις κυβερνήσεις, αλλά κυρίως από την ελληνική.

Κάνει διαχωρισμούς και λαμβάνει μέτρα που εί­ναι περιστασιακά και χωρίς στρατηγική. Αυτό ενοχλεί τον κόσμο αλλά και αφήνει άνεργους πολίτες κανονικά. Νομίζω ότι θα πρέπει να μά­θουμε να λειτουργούμε με αυτά. Πιστεύω ότι δεν θα λήξει εδώ, είτε με τις μεταλλάξεις είτε με κάποιους καινούργιους ιούς που θα βγουν. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά».

Τέλος, αναφορικά με το καλοκαίρι και το ενδεχόμενο συναυλι­ών ο Γιάννης Κότσιρας δήλωσε: «Στο εξωτερικό είναι πολύ πιο εύκολο να οργανώσουμε εμφανίσεις, για­τί έχουν εθνική στρατηγική σχεδόν σε όλες τις χώρες. Στην Ελλάδα, προγραμματίζουμε και επαφιέμεθα στον προγραμματισμό της κυβέρ­νησης και στο κατά πόσο θα μεριμνήσει σοβαρά για το κομμάτι του πολιτισμού. Εμείς προγραμ­ματίζουμε και έως έναν βαθμό καταφέρνουμε κάποια πράγματα» ενώ έκανε και μια σοκαριστική αποκάλυψη για τον Δημήτρη Μητροπάνο!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θα «λιώσετε» με το γιο του Γιάννη Κότσιρα - Η σπάνια φωτογραφία στο Instagram

Γιάννης Κότσιρας: «Δε θέλω να το ζήσει ούτε ο εχθρός μου» - Μίλησε ανοικτά για τον θάνατο που τον τσάκισε