Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θα «λιώσετε» με το γιο του Γιάννη Κότσιρα - Η σπάνια φωτογραφία στο Instagram

Είναι απίστευτος!

Θα «λιώσετε» με το γιο του Γιάννη Κότσιρα - Η σπάνια φωτογραφία στο Instagram
News 03.09.2020 19:16
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Γιάννης Κότσιρας, έχει μεγάλη αδυναμία στο γιο του και περνούν πολύ χρόνο μαζί. Μάλιστα στο λογαριασμό του στο Instagram δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από βόλτα τους.

Ο τραγουδιστής, είναι από τους καλλιτέχνες που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα και τα απασχολούν μόνο με τα επαγγελματικά τους.

Κύρια προτεραιότητα του ωστόσο είναι η οικογένεια του, την οποία λατρεύει. «Οι φίλοι και οι συνεργάτες µού λένε πως έχω αλλάξει 100%, είµαι πιο ήρεµος, πιο πράος. Κάποια θέµατα που αντιµετωπίζαµε στην καθηµερινότητά µας ως τα µεγαλύτερα προβλήµατα του κόσµου ξαφνικά πέρασαν σε δεύτερη µοίρα. Αυτό είναι το βασικό που έχει αλλάξει πάνω µου, το αισθάνοµαι, το νιώθω», έχει δηλώσει για τη στη ζωή του μετά τον ερχομό των παιδιών τους.

Πριν από λίγες ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια σπάνια φωτογραφία του μικρού του γιου που έκανε το διαδίκτυο να «λιώσει». Ο Γιάννης Κότσιρας είχε συγκλονίσει και με ένα θάνατο που τον «τσάκισε».

Αυτή είναι η σπάνια φωτογραφία του γιου του Γιάννη Κότσιρα

Γιάννης Κότσιρας γιος

Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Κότσιρα

Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Κότσιρα καθώς έφυγε από την ζωή αγαπημένο του πρόσωπο. Ο ίδιος σε ένδειξη πένθους άλλαξε την φωτογραφία προφιλ του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιάννης Κότσιρας από χθες, καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα του βυθίζοντας τον έτσι σε βαρύ πένθος μιας και της είχε πολύ μεγάλη αδυναμία. Ο ίδιος μάλιστα έκανε και μια μικρή κίνηση για να την τιμήσει.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, βυθίστηκε στο πένθος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Φίλοι και θαυμαστές του εύχονται συλλυπητήρια κάτω από την ανάρτηση του για την πολυαγαπημένη του μητέρα Νίκη.

Ο Γιάννης Κότσιρας είχε τεράστια αδυναμία στην μητέρα του κ. Νίκη και ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα την ξαναδεί αλλά και δεν θα μπορέσει να την αγκαλιάσει ποτέ ξανά. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης μάλιστα, στο προσωπικό του προφιλ στο Facebook έβαλε μαύρη φωτογραφία προφίλ και δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα για συλλυπητήρια από τους θαυμαστές του. Με αυτό τον τρόπο τίμησε διακριτικά την μητέρα του και της είπε το διαδικτυακό του αντίο. Πριν λίγες ημέρες σε βαρύ πένθος βυθίστηκε και η Κατερίνα Γκαγκάκη

Τι είχε πει σε συνέντευξη του ο Γιάννης Κότσιρας για την μητέρα του πριν πεθάνει και βυθιστεί σε πένθος

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί με πολύ όμορφα λόγια στη μητέρα του και πως εκείνη κάλυψε το κενό του πατέρα του που ήταν ναυτικός και έλειπε πάρα πολύ συχνά.

«Αν θυμόμαστε γεγονότα, καταστάσεις, ανθρώπους, αυτά δεν πεθαίνουν ποτέ. Ούτε τα λάθη μας πρέπει να πεθαίνουν. Αν ξεχάσουμε τα λάθη μας, είναι πιθανό να τα ξανακάνουμε. Δεν φημιζόμαστε για τη μνήμη μας. Στην προσωπική μου ζωή με έχει χαρακτηρίσει ο απών – λόγω εργασίας – πατέρας. Ηταν ναυτικός και η μητέρα μου έκανε τεράστιες θυσίες ώστε να μη φανεί η έλλειψή του», είχε εξομολογηθεί στο Βημαgazino ο Γιάννης Κότσιρας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννης Κότσιρας: Ράγισε καρδιές με το μήνυμα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! "Σταμάτησε ο χρόνος..."

Γιάννης Κότσιρας: «Δε θέλω να το ζήσει ούτε ο εχθρός μου» - Μίλησε ανοικτά για τον θάνατο που τον τσάκισε

Share