Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Γκαγκάκη

Πέθανε ο πατέρας της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Γκαγκάκη

Βαρύ πένθος έχει ξεσπάσει για την Κατερίνα Γκαγκάκη, μιας και πριν από λίγη ώρα έκανε γνωστή την είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της, κάτι που ανακοίνωσε η ίδια μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H ίδια είχε πει σε προηγούμενες δηλώσεις της για τον πατέρα της, πως η υγεία του είναι εξαιρετικά επιβαρυμένη ωστόσο έχει ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζεται για το πιο άσχημο σενάριο.

Η μέρα αυτή όπως φαίνεται ήρθε, και η Κατερίνα Γκαγκάκη αποχαιρέτησε με τον πιο συγκινητικό τρόπο τον αγαπημένο της πατέρα.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Μην τον περιμένεις. Δεν θα γυρίσει πια. Αντίο Μπαμπά μου», έγραψε η Κατερίνα Γκαγκάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε σχολιάσει πριν λίγες μέρες:

«Να πω την αλήθεια, είμαι αρκετά θυμωμένη και μου φαίνεται αδιανόητο. Μένω στο κέντρο της Αθήνας και μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι της τελευταίες μέρες. Είδα πάρα πολύ κόσμο έξω, ακόμα και χθες, ενώ σήμερα βλέπω ακόμα κίνηση από το μπαλκόνι μου. Εγώ είμαι κατά κύριο λόγο στο σπίτι από τη μέρα που σταματήσαμε την εκπομπή, ενώ πηγαίνω μόνο κάποια πράγματα στον πατέρα μου και τα αφήνω έξω από το σπίτι του. Ρε παιδιά, όμως, εντάξει… Μου κάνει τεράστια εντύπωση ο αριθμός των ατόμων που κυκλοφορεί».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι η πρώτη φορά που αρχίζω να σκέφτομαι και να προετοιμάζομαι για κάθε τύπου σενάριο. Είναι ένας άνθρωπος πολύ επιβαρυμένος αλλά μου φαίνεται και αδιανόητο να συμβεί κάτι κακό από έναν ν τέτοιο αόρατο εχθρό. Να το δεχθώ να αρρωστήσει κάποιος ή να φτάσει σε μια φάση που να μην πηγαίνει παρά πέρα αλλά το να συμβεί από έναν εξωγενή παράγοντα, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Μιλάμε γύρω στις 20 φορές την ημέρα.

Ο μπαμπάς μου δεν φοβάται, νομίζω ότι σε αυτή την ηλικία φάση θεωρεί ότι έχει δει πολύ χειρότερα και θα βρεθεί μια λύση και για αυτό. Εγώ φοβάμαι και φοβάμαι πάρα πολύ παρά το γεγονός πως σε αυτή τη φάση ζωής τα έχω σκεφτεί όλα και είμαι προετοιμασμένη για όλα! Αλλά το να είναι από έναν τέτοιο παράγοντα δεν το έχεις σκεφτεί ποτέ στα χρονικά. Είναι ο άνθρωπος που πάντα τον παίρνω για να δώσει σε μένα κουράγιο. Τον παίρνω και δεν θέλει να με επιβαρύνει» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μίλησε για τον πατέρα της ξανά πριν από λίγες μέρες.

Ενώ έκλεισε όσα έλεγε, σημειώνοντας πως το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θα μπορούσε να συμβάλλει στην ενημέρωση αν επέστρεφε τώρα.