Ματθίλδη Μαγγίρα - αποκλειστικό: "Έκανα ειδική θεραπεία με χάπια και κορτιζόνη! Είχα βγάλει..."

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε

Στη συνάντησή µας το πρώτο πράγµα που της λέω είναι ότι µοιάζει µε τη θηλυκή version του αγαπηµένου µας Γιώργου Μαρίνου και εκείνη χαίρεται σαν µικρό παιδί γιατί τον αγαπά πολύ. Ανάµεσα σε πρόβες για το YFSF, µε το οποίο φέτος είναι ενθουσιασµένη, και ετοιµάζοντας το βιντεοκλίπ του νέου της τραγουδιού ως Μαµαγγίρα “Φταίω εγώ για όλα” από την δισκογραφική εταιρεία “Inside out”, η Ματθίλδη, έχοντας συντροφιά στη φωτογράφισή µας την κόρη της Λήδα και τον αγαπηµένο της σκύλο Πατσίνο, µας δίνει µια διαφορετική νότα χαράς και θετικής ενέργεια

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Expand player

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Ματθίλδης Μαγγίρα

Ποια είναι η πιο αγαπηµένη σου µέχρι στιγµής µίµηση στο YFSF;

Ως πρόκληση και ως βαθµό δυσκολίας θα σου πω ότι µου άρεσε η Τίνα Τάρνερ. Ήταν πολύ δύσκολο για µένα να πλησιάσω τη φωνή της, την κίνηση και τη δυναµική της. Για να το πετύχω έκανα βελονισµό για να κόψω το κάπνισµα και να τα καταφέρω µε τις αναπνοές µου. Πριν ξεκινήσει το YFSF είχα βγάλει επίσης έναν όζο στις φωνητικές χορδές. Έκανα ειδική θεραπεία µε χάπια και κορτιζόνη. Δεν είχα τον απόλυτο έλεγχο της φωνής µου. Ευτυχώς ως εκ θαύµατος εξαφανίστηκε.

Αυτό το πρόβληµα σε έκανε να σκεφτείς να αρνηθείς τη συµµετοχή σου στο YFSF;

Είχα ήδη συµφωνήσει µε την παραγωγή και µετά µου συνέβη. Και έπρεπε να το αντιµετωπίσω. Για αυτό και για ένα διάστηµα έκανα αφωνία.

Θέλεις εσύ ή η Μπέτυ να είστε µία από τις νικήτριες;

Να γίνει δηλαδή οικογενειακή υπόθεση; (γέλια) Σηµασία δεν έχει σε αυτό το σόου µόνο ο νικητής. Σηµασία έχει να αφήνεις το καλλιτεχνικό σου αποτύπωµα, να κάνεις την καταγραφή σου, να δείξεις την ποιότητά σου.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή της

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Κλείδωσε την πόρτα του δωματίου και ξεκίνησε να αυτοϊκανοποιείται»

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έσπασε η καρδιά μου όταν η κόρη μου στα 15 ζήτησε να πάει στην Αμερική»