Έπεσε θύμα απάτης ο Ηλίας Βρεττός - «Μου έκλεψαν χρήματα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό»

Έκανε έκκληση για βοήθεια

Ο Ηλίας Βρεττός που πρόσφατα έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, έπεσε θύμα απάτης από αγνώστους που μέσω SMS του έκλεψαν από τον τραπεζικό του λογαριασμό χρήματα.

Ο τραγουδιστής σε μία προσπάθεια του να ζητήσει βοήθεια, αλλά και να προστατέψει τον κόσμο από το να εξαπατηθεί, εξήγησε με ένα στόρι στο Instagram τον τρόπο, που χρησιμοποίησαν για να τού αφαιρέσουν τα χρήματα.

Expand player

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο Ηλίας Βρεττός, έλαβε στο κινητό του ένα μήνυμα, το οποίο τον ενημέρωνε ότι η κάρτα του έχει μπλοκαριστεί. Συγκεκριμένα, έγραφε: «Η κάρτα σας είναι προσωρινά μπλοκαρισμένη για λόγους ασφαλείας», έχοντας δίπλα λινκ, το οποίο παρέπεμπε στον λογαριασμό του.

Όπως εξηγεί στην συνέχεια: «Με αυτό το SMS και αφού πάτησα το λινκ, μου έκλεψαν χθες χρήματα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας», ενώ ζητά τη βοήθεια όποιου γνωρίζει κάτι: «Όποιος μπορεί να βοηθήσει και γνωρίζει κάτι ας στείλει μήνυμα».

Η ανάρτηση του Ηλίας Βρεττού για την απάτη

«Έφτασα αγκαλιά με τον θάνατο»

Στην Ακαδημία του House of Fame εισέβαλε πριν λίγες ημέρες ο Ηλίας Βρεττός προκειμένου να συμβουλέψει τους σπουδαστές.

Ο Στέφανος για το live της Παρασκευής κλήθηκε να ερμηνεύει το «Φώναξε με», ένα πολύ αγαπημένο και επιτυχημένο τραγούδι του Ηλία Βρεττού.

Ο γνωστός τραγουδιστής γνωρίστηκε με τα παιδιά και με αμέσως μετά, ο Jimmy Sion τον ρώτησε αν είναι καλά στην υγεία του, καθώς πριν 3 χρόνια ο Ηλίας είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο του.

Τότε ο ίδιος περιέγραψε εν ολίγοις την τραυματική αυτή εμπειρία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως έφτασε αγκαλιά με τον θάνατο και πως είναι θαύμα ότι τώρα ζει. Αμέσως μετά, ανέφερε πως πλέον είναι καλά στην υγεία του, αλλά το ψυχολογικό κομμάτι είναι ακόμα δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

Μετά από λίγο, ο ίδιος και ο Στέφανος πήγαν στην αίθουσα της μουσικής προκειμένου να τον ακούσει να ερμηνεύει το τραγούδι του, με τον Ηλία Βρεττό να δηλώνει εντυπωσιασμένος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ηλίας Βρεττός: Πέρασαν τρία χρόνια από το σοβαρό τροχαίο που είχε - «Δεν ξεχνώ αλλά προχωρώ»

Survivor 4 - Βρεττός: "Ο Αλέξης Παππάς είναι τοποθετημένος, ψαγμένος κι έχει στρατηγική"