Ηλίας Βρεττός: Πέρασαν τρία χρόνια από το σοβαρό τροχαίο που είχε - «Δεν ξεχνώ αλλά προχωρώ»

Η συγκινητική ανάρτηση του στο instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλίας Βρεττός: Πέρασαν τρία χρόνια από το σοβαρό τροχαίο που είχε - «Δεν ξεχνώ αλλά προχωρώ»

Ο Ηλίας Βρεττός συμπληρώνει σήμερα τρία χρόνια από ποτέ που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού τροχαίου που είχε με το αυτοκίνητο του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε ταλαιπωρεί πολύ εκείνο το διάστημα και βρισκόταν αρκετές μέρες στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Υποβλήθηκε σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις και η ψυχολογική πληγή του τραύματος ίσως να μην έχει ακόμα επουλωθεί.

Ωστόσο σήμερα είναι πιο δυνατός από ποτέ και κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να σταθεί γερά στα πόδια του και μάλιστα τώρα βιώνει και πολύ όμορφη περίοδο μιας και βρίσκεται σε μια σοβαρή σχέση. Με αφορμή λοιπόν τη συμπλήρωση των τριών ετών από εκείνη τη μέρα, ο Ηλίας προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε: «3 χρόνια πριν VS σήμερα. Δεν ξεχνώ αλλά προχωρώ...Όλα περνάνε αρκεί να το πιστέψουμε, να προσπαθήσουμε με όλη μας την ψυχή και να σκεφτούμε θετικά! 19/02/2018 -19/02/2021. Χρόνια μου πολλά!»,

Ηλίας Βρεττός 3 χρόνια από το ατύχημα

Η συγκινητική ανάρτηση του Ηλία Βρεττού για τη γιαγιά του που γίνεται 100 χρονών

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Ηλίας Βρεττός θέλησε να κάνει μια πραγματικά πολύ συγκινητική ανάρτηση για την αγαπημένη του γιαγιά, η οποία γίνεται φέτος 100 χρονών και το γιορτάζει με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θέλησε να την τιμήσει με μία υπέροχη φωτογραφία. Κάθισε λοιπόν δίπλα της, της κράτησε το χέρι και της εξήγησε πόσο πολύ τη θαυμάζει.

«Η γιαγιά μου η Νανά γεννήθηκε το 1921 και 100 χρόνια μετά είναι ακόμα χαμογελαστή, όμορφη, λαμπερή και… μαζί μας!!! Σ’ αγαπάω και σε θαυμάζω άπειρα γιαγιούλα μου!»

Ηλίας Βρεττός γιαγιά