Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του - «Είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια....»

Τα εξομολογείται όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του - «Είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια....»

Ο Ηλίας Βρεττός παρέα με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό του Ευτυχείτε το πρωί της Παρασκευής με τον τραγουδιστή να είναι χείμαρρος αποκαλύψεων.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι του J2US μίλησε στη Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκαν τόσο στη συμμετοχή του στο μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη, όσο και στα προσωπικά τους.

Ο Ηλίας Βρεττός, μάλιστα, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση εδώ και καιρό και πως είναι πολύ ευτυχισμένος με την σύντροφο του. Δείτε τον εδώ πως ήταν μικρός!

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: "Παιδιά εγώ το έχω δηλώσει πολλές φορές θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, θέλω πάρα πολύ να κάνω παιδιά. Έχω μια πολύ σοβαρή σχέση, είμαι καλά και θεωρώ ότι είμαι στο σωστό δρόμο όταν και αν θέλει ο Θεός, θα έρθει.

Είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια, δεν έχω λόγο να το κρύψω, έχει περάσει πολύς καιρός που είμαι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Χωρίς να θέλω να εκθέσω και πρόσωπα γιατί είναι και εκτός χώρου, είναι personal trainer. Είμαι καλά και θεωρώ ότι είμαι στο σωστό δρόμο".

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από το Ευτυχείτε

Ηλίας Βρεττός: "Δεν θα πήγαινα ποτέ στο Big Brother γιατί..."

Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Ηλία Βρεττό συνάντησε η κάμερα του Ευτυχείτε έξω από τα στούντιο στο οποίο γυρίζεται το J2US στο οποίο συμμετέχουν. Η Άννα Ζηρδέλη ρώτησε τον τραγουδιστή αν θα συμμετείχε ποτέ σε ένα ριάλιτι όπως το Big Brother celebrities που φημολογείται πως θα γίνει με εκείνον να εμφανίζεται απόλυτος.

“Δε θα πήγαινα ποτέ στο Big Brother. Μου γίνονται συχνά προτάσεις και για το Survivor και για διάφορα άλλα. Για μένα είναι υπερτσαλάκωμα και δε μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να τσαλακωθεί τόσο πολύ. Είναι ένα παιχνίδι που σου βγάζει τη χειρότερή σου στιγμή, τον κακό σου εαυτό” είπε ο Ηλίας Βρεττός.

Στην ίδια γραμμή φαίνεται πως κινήθηκε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που είπε, “Εγώ όχι, ως εδώ φτάνει”.