Πλάκα κάνεις! Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι κούκλος Έλληνας τραγουδιστής

Τον αναγνωρίζεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πλάκα κάνεις! Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι κούκλος Έλληνας τραγουδιστής

Μόλις είδαμε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αυτός ο κούκλος Έλληνας τραγουδιστής θεωρήσαμε ότι μας κάνει πλάκα, γιατί δεν μπορέσαμε σε καμία περίπτωση να τον αναγνωρίσουμε στο πρόσωπο αυτού του μικρού αγοριού.

Μία από τις συνήθειες που έχει αγαπήσει ο κόσμος του Instagram από τη μέρα που μπήκαμε σε καραντίνα, είναι οι παιδικές φωτογραφίες που κάνουν τις βόλτες τους σε όλα τα social media, και πλέον ξέρουμε πως ήταν όλοι όταν ήταν μωρά.

Ποιος τραγουδιστής είναι όμως το αγοράκι της φωτογραφίας

Εξαίρεση σε αυτή τη νέα τάση δε θα μπορούσε να αποτελέσει ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος με τη σειρά του ανέβασε μία φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και η αλήθεια είναι πως μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που πλέον έχει αλλάξει πολύ την εικόνα του και έχει μακρύνει πολύ το μούσι του, δε θυμίζει σε τίποτα το ξανθό παιδάκι που βλέπουμε στη φωτογραφία.

Ο ίδιος ανέβασε το στιγμιότυπο και το συνδύασε με μία σκέψη του σχετικά με το πόσο ανέμελα ήταν εκείνα τα χρόνια, που το μόνο που τον απασχολούσε ήταν το να μάθει να σφυρίζει.

«Κάποτε χαιρόμουν, όταν απλά μάθαινα να σφυρίζω..» έγραψε ο Ηλίας Βρεττός, κάτω από τη φανταστική φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes έπεσαν για ακόμα μία φορά «βροχή»!

Όπως θα δείτε ωστόσο σε αυτό το βίντεο που ανέβασε ο τραγουδιστής, πλέον έχει αλλάξει πολύ και ειδικότερα κατά την καραντίνα, μιας και τα κλειστά κομμωτήρια δεν του επέτρεψαν να περιποιηθεί το μούσι του και τα μαλλιά του όσο εκείνος θα ήθελε, με το αποτέλεσμα να είναι αυτό: