Έγινε "ναυαγός" ο Ηλίας Βρεττός - Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγινε

Ο Ηλίας Βρεττός έχει αποφασίσει να περάσει την καραντίνα μακριά από την Αθήνα και όπως φαίνεται από φωτογραφίες που δημοσιεύει, έχει γίνει κανονικά σαν ναυαγός, τόσο που όταν είδαμε το βίντεο του τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην Κύμη όπου μένει στο πατρικό του μαζί με τους γονείς του, μέχρι να περάσει αυτή η κρίση που έχει ξεσπάσει και μας έχει κλείσει στα σπίτια μας λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Και ο Ηλίας Βρεττός όπως και όλοι μας, έχει αφήσει λιγάκι τον εαυτό του με αποτέλεσμα να αλλάξει σημαντικά η εμφάνισή του τώρα που βρίσκεται στο σπίτι και δεν πολυβγαίνει έξω.

Όπως φάνηκε από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ηλίας Βρεττός έχει αφήσει για τα καλά τα μούσια του και έχει αλλάξει πολύ το πρόσωπό του, που σίγουρα δεν το έχουμε συνηθίσει έτσι.

Ωστόσο ακόμα και αυτό το look του πάει και ίσως αυτή η αλλαγή να έγινε τελικά για καλό και να υιοθετηθεί από τον τραγουδιστή, ο οποίος πριν από λίγο καιρό μίλησε ανοιχτά για τη σύντροφό του!

Μάλιστα, τώρα που είναι σπίτι με τους γονείς του, ο Ηλίας Βρεττός δεν χάνει την ευκαιρία να τραγουδάει μαζί τους.

«Η μαμά μου έχει αγγελική φωνή! Χθες το βράδυ καταφέραμε να πάρουμε αυτό το σπάνιο στιγμιότυπο, γιατί ντρέπεται και αν το καταλάβαινε θα σταματούσε...» έγραψε ο τραγουδιστής κάτω από το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το μήνυμα που έστειλε ο Ηλίας Βρεττός για το σοβαρό του ατύχημα

«19/2/2018. Πέρασαν 2 χρόνια κι όμως φαίνεται σα χθες... Να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή και να λέμε ευχαριστώ, όχι μόνο να ζητάμε... Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, για τον οποιονδήποτε, μέσα σε ένα δευτερόλεπτο! Εγώ κάθε χρόνο τέτοια μέρα θα μου λέω χρόνια πολλά!!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής για τη μέρα που του άλλαξε τη ζωή.