Ηλίας Βρεττός: Τα πρώτα λόγια για τη σύντροφο του! Τι αποκάλυψε;

Οι πρώτες του δηλώσεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλίας Βρεττός: Τα πρώτα λόγια για τη σύντροφο του! Τι αποκάλυψε;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε ο Ηλίας Βρεττός και είπε τα πρώτα λόγια για τη σύντροφο του στον Νίκος Μουτσινά; Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής μετά την είδηση που έγινε πριν λίγο καιρό πως είναι ξανά ερωτευμένος;

O Ηλίας Βρεττός μίλησε για την καριέρα του και την επιτυχία που έχει δει όλα αυτά τα χρόνια. Μεταξύ άλλων η συζήτηση ήρθε στην προσωπική του ζωή και για πρώτη φορά μίλησε για τη νέα του σχέση.

«Επειδή έχω καεί στον χυλό και φυσάω και το γιαούρτι πολλές φορές με τα προσωπικά μου και με μία κάμερα μπροστά μου, θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός. Προσπαθώ να μην κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις» είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε μετά την είδηση πως είναι ερωτευμένος:

«Είμαι πολύ καλά αυτή την περίοδο, είμαι ήρεμος, έχω υγεία και στα επαγγελματικά μου και στα προσωπικά μου και τώρα κάτι παραπάνω δεν θα ήθελα να μοιραστώ δημόσια γιατί θεωρώ ότι αυτό αφορά εμένα και έναν άλλον άνθρωπο».

Πότε έγινε η αποκάλυψη ότι ο Ηλίας Βρεττός βρήκε νέα σύντροφο;

Με πολύ ανανεωμένη διάθεση εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα ο Ηλίας Βρεττός κι όσοι γνωρίζουν καλά τον τραγουδιστή υποστηρίζουν ότι ο έρωτας είναι η αιτία που χαμογελάει διάπλατα, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί.

Άτομα από το φιλικό του περιβάλλον λένε ότι εδώ και λίγο καιρό μια νέα και άκρως εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα έχει έρθει πολύ κοντά του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, ο καλλιτέχνης δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Σοφία Φυρού, προσέχοντας ωστόσο να μην δώσει "τροφή" για σχόλια και δημοσιεύματα στα Μέσα. Έπειτα από τις σχέσεις του με την Ευαγγελία Αραβανή και τη Φελίσια Λαπάτα, ο Ηλίας αποφεύγει να εκθέτει την ερωτική του ζωή αφού επιδιώκει το όνομά του να συζητιέται μόνο για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια ο ίδιος δεν επιθυμούσε να κάνει κανένα σχόλιο στους δημοσιογράφους για τις γυναίκες που υπήρχαν στη ζωή του και αυτή είναι μια αρχή που τον συνόδευε μέχρι και σήμερα. Συνεχίστε παρακάτω..

"Μου έχει συμβεί, πάντως, να είμαι ζευγάρι με ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, να μην βγαίνουμε ποτέ έξω και να μένουμε σπίτι. Ήταν, όμως, καταδικασμένη υπόθεση, διότι μια σχέση δεν είναι μόνο η κρεβατοκάμαρα" αποκάλυψε σχετικά σε συνέντευξή του, δίνοντας μας μια μικρή γεύση για τον τρόπο που διαχειρίζεται πλέον τα προσωπικά του.

Σέξι παρουσία.

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Realnews, ο Ηλίας είναι πολύ γοητευμένος από τη Σοφία. Η γνωριμία τους έγινει πριν από λίγο καιρό μεταξύ κοινών φίλων και έκτοτε εξελίχθηκε σε ένα έντονο φλερτ. Εκείνη είναι 25 χρονών, εργάζεται ως υποδοχή στο "Major" στο Κολωνάκι και θεωρείται από τις πιο σέξι παρουσίες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αθηναϊκή νύχτα. Μεταξύ άλλων, οι καυτές φωτογραφίες της στα social media με μαγιό και εντυπωσιακά φορέματα δεν αφήνουν ασυγκίνητο το ανδρικό κοινό, ενώ αυτή τη στιγμή το προσωπικό της προφίλ στο Instagram έχει ξεπεράσει τους 14.000 followers που "διψούν" για ένα hot ενσταντανέ της Σοφίας.

"Ο Ηλίας έχει καιρό να νιώσει έτσι για μια γυναίκα και παρά το γεγονός ότι η σχέση τους βρίσκεται ακόμα σε αναγνωριστικό στάδιο, υπάρχει έντονο πάθος και από τις δυο πλευρές" εξηγεί πρόσωπο που συνεργάζεται με τον τραγουδιστή.