«Είδα τον Γιώργο Λιβάνη και του είπα συγγνώμη, δεν σε ήξερα πριν, σε έμαθα τώρα από τα γεγονότα»

Και αυτό το είπε άνθρωπος που δεν θα το πιστεύετε....

Ηθοποιός της σειράς Άγριες Μέλισσες, έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τον Γιώργο Λιβάνη και τη... σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη του Survivor 4. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε μια συνάντηση που είχε με τον τραγουδιστή.

Ο λόγος για την Μαρία Αντουλινάκη, η οποία όπως φαίνεται βλέπει φανατικά το ριάλιτι επιβίωσης. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Πρωινό.

Expand player

Η αποκάλυψη της Αντουλινάκη για τον Γιώργο Λιβάνη

«Είδα τον Γιώργο Λιβάνη και του είπα συγγνώμη, δεν σε ήξερα πριν, σε έμαθα τώρα από τα γεγονότα. Του λέω: «Θέλω να μου πεις δύο πράγματα. Αν έλαβες το μήνυμα που έστειλε η Χριστίνα σε σένα και τι μηνύματα λαμβάνεις από τη Μαριαλένα. Μου είπε ότι μέχρι στιγμής δεχόταν φιλάκια και αγκαλίτσες και αγάπες από τη Μαριαλένα, αλλά από τη Χριστίνα και μετά δεν έχει λάβει κάποιο μήνυμα. Δεν απάντησε ποτέ στα μηνύματα της Χριστίνας κι έτσι δεν έμαθε τα μηνύματα ποτέ. Γιατί δεν ήθελε να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία και να τα ακούσει μετά από όλα τα κανάλια ότι το μήνυμα ήταν αυτό», είπε.

Όσον αφορά το ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες, αποκάλυψε πως θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν!

«Κι ερωτευμένος να είναι ο Λιβάνης πρέπει να είναι πολύ μα… για να γυρίσει στην Μαριαλένα»

Πρώτο θέμα συζήτησης στις εκπομπές είναι η σχέση Μαριαλένας και Σάκη στο Survivor 4, αφού η παίκτρια πίσω στην Ελλάδα έχει σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη. Η μητέρα μάλιστα της κοπέλας με τα όσα βλέπει να σημειώνονται στο παιχνίδι, έχει γίνει έξαλλη καθώς έχει εκτεθεί όχι μόνο η ίδια αλλά και όλη η οικογένεια της.

Συγγενικό πρόσωπο ανέφερε στο Πρωινό πως έχει χάσει 10 χρόνια από τη ζωή της με τα όσα γίνονται μέσα στο παιχνίδι.

«Η μητέρα της έχει χάσει δέκα χρόνια από τη ζωή της με αυτά που βλέπει. Ο Σάκης δε θέλει την Μαριαλένα, θα την «αδειάσει». Εκτεθήκαμε πανελληνίως. Όλα αυτά ας γίνουν μάθημα στη Μαριαλένα», ανέφερε στην εκπομπή χαρακτηριστικά, μέλος της οικογένειας της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Ο Παππάς μίλησε στις κάμερες του Ευτυχείτε και η Καινούργιου τον άδειασε ξανά

Survivor 3 - Λιανός: Επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο και στο αεροδρόμιο "ακύρωσε" τους δημοσιογράφους