Ελεονώρα Μελέτη: Το σχόλιο για την επιστροφή της Μενεγάκη - «Τώρα που είμαστε στο ίδιο κανάλι θα...»

«Το περιμέναμε λίγο πολύ όλοι...»

Το πρωί της Τρίτης, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε φυσικά να μιλήσει και για την δική της επιστροφή στο MEGA, ενώ έκανε λόγο και για την Κατερίνα Καραβάτου και το φινάλε της «Φωλιάς των Κου Κου».

Expand player

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη

«Ακόμη είμαι λίγο σφιγμένη με τον κορωνοϊό. Έχω μια ανασφάλεια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την τηλεοπτική μου επιστροφή. Υπάρχουν πράγματα που δε μπορούμε να πούμε μέχρι να ανακοινωθούν από το κανάλι. Υπάρχει μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να περάσει το καλοκαίρι και να επιστρέψουμε στις δουλειές μας με κέφι και δημιουργικότητα. Ακόμη δε μπορούμε να πούμε περισσότερα πράματα για την ομάδα.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από την τηλεόραση. Το περιμέναμε λίγο πολύ όλοι. Εγώ έχω ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελένη Μενεγάκη. Τώρα που είμαστε στο ίδιο κανάλι και θα τη βλέπω πιο συχνά είναι μεγάλη μου χαρά».

Δεν κατάφερα να δω τι ακριβώς είπε η Κατερίνα Καραβάτου. Αλλά ξέρω πως αυτά που είπε προκάλεσαν αίσθηση. Όλοι έχουμε περάσει από μια τελευταία εκπομπή και είναι λογική η συναισθηματική φόρτιση. Τώρα το πώς έχει βιώσει ο καθένας, μια συνεργασία, μια σεζόν ή μια εκπομπή, αυτό μόνο ο ίδιος μπορεί να το ξέρει στην τελική και κανείς άλλος».

Η ομάδα που θα πλαισιώνει την Ελεονώρα Μελέτη

Πριν από μερικές μέρες, το MEGA εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία γνωστοποιεί πως η Ελεονώρα Μελέτη ανήκει πλέον στο δυναμικό του.

Η ανακοίνωση του καναλιού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το Mega υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Ελεονώρα Μελέτη στο δυναμικό του.

Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να αποτελέσει μέλος της μεγάλης ομάδας του Mega. Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα Μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού. Το Mega την καλωσορίζει και της εύχεται μια γεμάτη και δημιουργική σεζόν».

Το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή Έλα Χαμογέλα, αποκάλυψε τα ατόμα τα οποία κατέληξαν σε συμφωνία με τον σταθμό και πρόκειται να βρίσκονται στην ομάδα της.

Ο λόγος για τον Κώστα Τσουρό, τη Φλορίντα Πετρουτσέλι αλλά και τον Θανάση Πάτρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κόλαφος η Ελεονώρα Μελέτη - «Ποτέ δεν θα τολμούσα να ασκήσω πίεση στην οποιαδήποτε γυναίκα»

Ελεονώρα Μελέτη: Νέες λεπτομέρειες για την εκπομπή της στο Mega