Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για την συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη

Είναι οριστικό! Εκτός ALPHA η παρουσιάστρια

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για την συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη
TV24 01.07.2021 12:07
Από Ελένη Ζουγανέλη

Είναι επίσημο πλέον πως η Ελεονώρα Μελέτη αποχωρεί από τον ALPHA και μετακομίζει στο MEGA. Μετά από τρία χρόνια στο κανάλι της Κηφισιάς, η παρουσιάστρια κάνει ένα μεγάλο βήμα και αλλάζει τηλεοπτική στέγη.

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για την Ελεονώρα Μελέτη

Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Ελεονώρα Μελέτη στο δυναμικό του. Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να αποτελέσει μέλος της μεγάλης ομάδας του MEGA.

Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα Μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια γεμάτη και δημιουργική σεζόν.

Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα έχει στο πλευρό της στην εκπομπή, φημολογείται πως ανάμεσα τους θα βρίσκεται και ένας πρώην παίκτης της Φάρμας.

Να σημειώσουμε ήταν καλοκαίρι του 2018 όταν πήρε μεταγραφή στον τηλεοπτική σταθμό Alpha TV. Εκεί τον Οκτώβριο του 2018 ξεκίνησε να παρουσιάζει το late night talk show "Μετά τα Μεσάνυχτα". Η εκπομπή φιλοξενούσε ιστορίες ανθρώπων που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα, δίνοντας τους την ευκαιρία να παρουσιάζουν τα γεγονότα όπως τα έχουν ζήσει.

H ζώνη και οι συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Love it, η Ελεονώρα Μελέτη θα τοποθετηθεί στο 8-10, μετά δηλαδή από το Κοινωνία Ώρα Mega και πριν την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η οποία θα μείνει στη ζώνη 10-1.

Όσο για τους συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη; Όπως όλα δείχνουν, η παρουσιάστρια θα έχει στο πλευρό της τη Φλορίντα Πετρουτσέλι, αλλά και τον Κώστα Τσουρό, με τον οποίο έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στο ραδιόφωνο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το αινιγματικό post της Ελεονώρας Μελέτη λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου της με τον ALPHA

Κόλαφος η Ελεονώρα Μελέτη - «Ποτέ δεν θα τολμούσα να ασκήσω πίεση στην οποιαδήποτε γυναίκα»

Share