Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελεονώρα Μελέτη: Πρώην παίκτης της Φάρμας στο πάνελ της νέας της εκπομπής στο Mega

Δεν σας πάει ο νους

Ελεονώρα Μελέτη: Πρώην παίκτης της Φάρμας στο πάνελ της νέας της εκπομπής στο Mega
News 29.06.2021 20:58
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την νέα της εκπομπή στο Mega ετοιμάζει πυρετωδώς η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία πρόκειται να μετακινηθεί στην πολύ πρωινή ζώνη και συγκεκριμένα στις 8-11.

Η σπουδαία παρουσιάστρια θα μας κρατά συντροφιά από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν σε νέο κανάλι, σε αυτό του Mega, μαζί με την νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αναφορικά με τα άτομα που πρόκειται να την πλαισιώνουν, έχουν ακουστεί δύο ονόματα, αυτό του Κώστα Τσουρού αλλά και αυτό της Φλορίντας Πετρουτσέλι.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, στο πάνελ πρόκειται να βρίσκεται και ένας πρώην παίκτης της Φάρμας. Ο λόγος για τον Θανάση Πάτρα, ο οποίος μπορεί να απείχε αρκετό καιρό από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο φαίνεται πως επέστρεψε δυναμικά.

Ελεονώρα Μελέτη πρώην παίκτης της Φάρμας στο πάνελ της νέας της εκπομπής στο Mega

Οργισμένη η Ελεονώρα Μελέτη με τον ΣΚΑΙ: "Με έδιωξαν έγκυο!"

Με τα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ημέρες με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον ΣΚΑΙ για το Big Brother, η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε από την ραδιοφωνική της εκπομπή, αφού στο παρελθόν και το δικό της επαγγελματικό διαζύγιο με τον σταθμό, δεν ήταν βελούδινο.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε:

«Έχω πάθει στο παρελθόν ακριβώς το ίδιο, που έχει πάθει. Πριν από περίπου 4 χρόνια εκτέθηκα με τον ίδιο τρόπο κι εγώ δημοσίως από τον ΣΚΑΙ, όπου κι εγώ είχα κάνει τις συμφωνίες μου και τις είχα ανακοινώσει με άδεια του σταθμού κι είχαμε κλείσει ομάδα και ξαφνικά βρέθηκα κρεμάμενη. Άλλαξε την άποψή του ο σταθμός επειδή άλλαξε διοίκηση.

Σαφώς και θα τους πήγαινα δικαστικά γιατί την ώρα που υπέγραφα με τον ΣΚΑΙ, με ζητούσαν τρία κανάλια και με άφησε εκτός την σεζόν. Δούλεψα για λίγους μήνες κι όχι μόνο αυτό αλλά είχε πει ότι έκανα οικειοθελή αποχώρηση στην επιθεώρηση εργασίας ενώ εγώ δεν μπόρεσα να εμφανιστώ στην δουλειά μου. Ήταν ψέματα, ήμουν έγκυος κι αυτό ήταν παράνομο γιατί δεν μπορείς να διώξεις μια έγκυο από την δουλειά. Τους πήγα στα δικαστήρια. Η συμφωνία ήταν να κάνω για λίγο το Survivor Πανόραμια και μετά καθημερινή εκπομπή 3-5 το απόγευμα.

«Τότε είχαν βγει οι συνάδελφοι στα πρωινάδικα κι έλεγαν δεν είναι σωστό να πηγαίνεις τα κανάλια στα δικαστήρια κι η αγορά είναι μικρή. Ναι αλλά με αφήνουν άνεργη και με εξασφαλισμένο συμβόλαιο. Γιατί να μην διεκδικήσω το δίκιο μου; Όπου δικαιώθηκα κι αποζημιώθηκα κι όλα καλά. Στην προσπάθεια του εξωδικαστικού συμβιβασμού υπήρξε πρόταση να συνεργαστούμε και να το λύσουμε έτσι αλλά δεν πας μετά από αυτό το ξεφτιλίκι και την αναξιοπρεπή συμπεριφορά που υφίστασαι. Τώρα στον Γιώργο Τσαλίκη του λένε μπράβο οι συνάδελφοι, που πηγαίνει στα δικαστήρια. Ναι αλλά να αποφασίσουμε το πως πρέπει να κινηθούμε σε μια τέτοια περίπτωση. Μιλήσαμε με τον Γιώργο γιατί είναι κοινός παρονομαστής» σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το αινιγματικό post της Ελεονώρας Μελέτη λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου της με τον ALPHA

Κόλαφος η Ελεονώρα Μελέτη - «Ποτέ δεν θα τολμούσα να ασκήσω πίεση στην οποιαδήποτε γυναίκα»

Share