Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αυτό είναι για την μαμά μου, δούλεψε τρομερά σκληρά για να είμαι εγώ εδώ»

Συγκίνησε στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ

Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο μετά την πρώτη κατάκτηση τίτλου στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς. O κορυφαίος μπασκετμπολίστας, αφιέρωσε τον τίτλο του στη μητέρα του, η οποία όπως εξήγησε, δούλεψε σκληρά για να βρίσκεται εκείνος σε αυτή τη θέση.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Σκεφτόμουν όλο το ταξίδι, όλη την πορεία μου, τι έκανα για να φτάσω εδώ. Τι θυσίασαν οι γονείς μου για να είμαι εδώ. Αυτό το έβλεπα κάθε μέρα, κάθε μέρα της ζωής μου. Αυτό είναι για την μαμά μου, δούλεψε τρομερά σκληρά για να είμαι εγώ εδώ.

Expand player

Δεν με πίεσε ποτέ. Αυτό είναι για τον μπαμπά μου, που μας βλέπει από ψηλά και για τη γυναίκα μου. Κάθε μέρα με κάνει καλύτερο άνθρωπο, προσέχει τον γιο μου. Αυτό είναι και για τα αδέλφια μου. Αυτό ήθελα τόσο πολύ, γι’ αυτό το πήρα. Υπήρχαν άνθρωποι που με βοήθησαν, κάθε μέρα. Ευχαριστώ την μαμά μου, τον μπαμπά μου, την Μαράια, τα αδέλφια μου και όσους με βοήθησαν», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά τη νίκη των Μπακς.

Η συγκινητική στιγμή όταν έτρεξε στην αγκαλιά των αγαπημένων του

Ο «Greek Freak» για άλλη μια φορά άφησε την δική του ιστορία καθώς μετά από 50 χρόνια προσπάθειας, οι Μπακς κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή.

Ο κορυφαίος NBA παίκτης μετά την λήξη του αγώνα δεν άντεξε καθώς έπεσε και λύγισε στην αγκαλιά της μητέρας αλλά και της συντρόφου του.

Εννοείται πως δεν θα ξέχναγε τον αδερφό του Θανάση καθώς του ζήτησε μέσω FaceTime να πάει στο Fiserv Forum προκειμένου να γιορτάσουν μαζί την μεγάλη νίκη της πολυαγαπημένης ομάδας τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το γιορτάζουν στα Σεπόλια μετά την νίκη των Μπακς

Μεγαλείο ψυχής από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Μοίρασε τρόφιμα στα Σεπόλια - Φωτογραφίες που συγκινούν