Μεγαλείο ψυχής από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Μοίρασε τρόφιμα στα Σεπόλια - Φωτογραφίες που συγκινούν

Σε όλες τις δυσκολίες η οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό της πολιτείας

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μεγαλείο ψυχής από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Μοίρασε τρόφιμα στα Σεπόλια - Φωτογραφίες που συγκινούν

Το μεγαλείο ψυχής του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος μαζί με τα αδέρφια και τη μητέρα του πρόσφεραν τρόφιμα στην ενορία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο εφημέριος του ιερού ναού πατηρ Γεώργιος Σταθόπουλος μίλησε στο protothema.gr και αποκάλυψε πως τα παιδιά του κατηχητικού σχολείου της εκκλησίας κάθε χρόνο Χριστούγεννα και Πάσχα συγκέντρωναν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που είχαν πραγματικά ανάγκη.

«Τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων μαζέυουν κάποια τρόφιμα και φτιάχνουν το δέμα της Αγάπης και το πηγαίνουν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Ο Γιάννης έχοντας αυτές τις εικόνες μέσα του θέλησε να συμμετάσχει σε αυτό, το οποίο γίνεται κάθε χρόνο από τα παιδιά των κατηχητικών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

H οικογένεια Αντετοκούνμπο με «οδηγήτρια» τη μητέρα Βερόνικα συγκέντρωσε τρόφιμα και τα παρέδωσε στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια. «Σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου να δίνουμε κάτι πίσω στην κοινωνία» είναι τα λόγια του back to back MVP του ΝΒΑ, κάθε φορά που τον ρωτούν για τις φιλανθρωπικές του πράξεις. Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε στο χειρουργείο. Δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.

ατετοκουνμπο οικογενεια βοηθειασ σεπολια
γιαννης αντετοκουνμπο ψωνια
αντετοκουνμπο σεπολια

Σούσουρο με την κίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Χωρίς κάμερες και φωτογράφους και χωρίς να διατυμπανίσει την πράξη του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι, όσο ψηλά κι αν έχει φτάσει, δεν ξεχνάει ποτέ από πόσο χαμηλά ξεκίνησε με αποτέλεσμα να προκαλεί ρίγη συγκίνησης με την κίνηση του.

Ο MVP της κανονικής περιόδου του NBA συγκέντρωσε τρόφιμα και τα παρέδωσε στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια, την γειτονιά που μεγάλωσε, προκειμένου να δοθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη για στήριξη.

Η κυρία Αλεξία Κοζιονά μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία μαζί του στο Facebook και να έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Γιάννης πριν λίγο μοίρασε κούτες τροφίμων στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου. Απίστευτες ποσότητες και χωρίς να καλέσει καμία κάμερα. ΑΝΘΡΩΠΟΣ.».

αντετοκουνμπο σεπόλια