Χειρουργείο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Χειρουργείο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο τρομερός και αήττητος Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετωπίζει ένα μικρό θέμα υγείας και υπήρξε ανάγκη να μεταφερθεί σε νοσοκομείο ώστε να επιβληθεί άμεσα σε χειρουργείο. Τι συμβαίνει όμως ακριβώς;

Όπως έγινε γνωστό, έντονοι πόνοι ταλαιπωρούσαν τον Γιάννη για αρκετές ημέρες. Μετά το πέρας των ημερών αυτών και αφού η κατάστασή του δεν βελτιωνόταν ο "Greek Freak", όπως τον αποκαλούν στην Αμερική και το NBA, αποφάσισε να αποσυρθεί για λίγο και να φροντίσει την υγεία του.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα υποβληθεί σε χειρουργείο

Ο Γιάννης θα υποβληθεί σε μία επέμβαση ύστερα από τον έντονο πόνο που ένιωθε στην στοματική κοιλότητα και συγκεκριμένα στα δόντια. Αυτό σημαίνει πως δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα Μιλγουόκι Μπακς με τους Τορόντο Ράπτορς, ξημερώματα της Τρίτης (1:30).

Γιάννη Αντετοκούνμπο χειρουργείο

Η επιστροφή του παράλληλα κρίνεται αβέβαιη καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει βγει εκτός της “φούσκας” και είναι αναγκαίο μετά το χειρουργείο να τεθεί υπό το καθεστώς καραντίνας για μερικές ημέρες. Ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα να βάζει "φωτιά" στα γήπεδα με το μοναδικό του ταλέντο.

Στην πρώτη γραμμή της διαδήλωσης για τον ρατσισμό στην Αμερική ο Γιάννης! Διαβάστε εδώ.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η "έκρηξή του" - Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια την ώρα του ματς

"Έκρηξη"...θυμού για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με έναν αντίπαλό του την ώρα του ματς. Τι προκάλεσε την οργή αυτή στο αστέρι του NBA που δεν σταματάει να μας κάνει περήφανους με τις απανωτές του νίκες;

Όλα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά κατά τη διάρκεια του ματς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπρούκλιν Νετς, ο ο Ντόντα Χολ έσπρωξε τον Γιάννη και τον έριξε κάτω. Τότε ήταν που του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και ο θυμός του "θόλωσε" το μυαλό΄.

Ο Αντεντοκούμπο σηκώθηκε και ξεκίνησε να κατευθύνεται προς το μέρος του φανερά εκνευρισμένος. Ο διαιτητής τότε επενέβη, όπως και άλλοι παίκτες και αποφεύχθηκε μία ενδεχόμενη λεκτική ή σωματική σύγκρουση.

Δείτε τον εν λόγω περιστατικό και την "έκρηξη" του Αντετοκούνμπο μέσα από αυτό το απόσπασμα:

Πρόσφατα έγινε γνωστό ένα χυδαίο ξέσπασμα της Ραχήλ Μακρή κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Πάρε τον π...λο». Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες.