Έξαλλη η Βασιλική Μιλλούση - Ο σκηνοθέτης δεν έδειξε την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια

«Περιμένουμε μπας και...»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ωστόσο ο σκηνοθέτης δεν έδειξε ποτέ την προσπάθειά του, με αποτέλεσμα, η αγαπημένη του, Βασιλική Μιλλούση να γίνει έξαλλη.

Η Βασιλική Μιλλούση παραπονέθηκε για το συγκεκριμένο θέμα με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο την ίδια στιγμή εξήγησε πόσο χαρούμενη αισθάνεται για τον Λευτέρη Πετρούνια και την νέα επιτυχία που σημείωσε.

Expand player

Το βίντεο της Βασιλικής Μιλλούση για τον Λευτέρη Πετρούνια

«Δεν έχουμε δει τον Λευτέρη, είμαστε χαρούμενοι με τη βαθμολογία αλλά θα θέλαμε να τον δούμε. Περιμένουμε λοιπόν, μπας και τον δείξουν», είπε χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση.

Οι δηλώσεις Πετρούνια - Κορακάκη για την τελετή έναρξης των Αγώνων

Πιο περήφανοι και συγκινημένοι από ποτέ ήταν οι απανταχού Έλληνες, την ώρα που η αποστολή της χώρα μας έκανε την είσοδο της στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο κατά την έναρξη της τελετής.

Ο Ολυμπιονίκης στους κρίκους ανέφερε: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή, αυτό που ονειρεύεται από μικρό παιδί, να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες δηλαδή και να μπει πρώτος στο Στάδιο κρατώντας την ελληνική σημαία και επίσης μαζί με μία αθλήτρια, την τρομερή Άννα Κορακάκη σε κάτι καινούργιο για τον παγκόσμιο αθλητισμό με τεράστιο συμβολισμό. Αισθάνομαι υπερήφανος και ελπίζω να φανώ αντάξιος αυτής της σημαίας που με τόσο πάθος κράτησα, να φανώ αντάξιος με τα αποτελέσματα μου».

Η Άννα Κορακάκη από την μεριά της δήλωσε: «Ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα και το μόνο δυσάρεστο ήταν ότι μπήκαμε σε ένα άδειο στάδιο χωρίς θεατές, ωστόσο κατανοούμε ότι αυτό ήταν για το καλό όλων. Χαρήκαμε πάρα πολύ που ήμασταν ασφαλείς και ελπίζω στην Ελλάδα όλοι να το απόλαυσαν όσο και εμείς και να ένιωσαν την ίδια υπερηφάνεια».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λευτέρης Πετρούνιας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

Χρήστος Μάστορας: Στο πλευρό του κουμπάρου του, Λευτέρη Πετρούνια - Η τρυφερή ανάρτηση