Ολυμπιακοί Αγώνες: Πέρασε στον τελικό ο Λευτέρης Πετρούνιας

Το μήνυμα που έστειλε στις γυναίκες της ζωής του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ολυμπιακοί Αγώνες: Πέρασε στον τελικό ο Λευτέρης Πετρούνιας

Με μία ακόμα συγκλονιστική εμφάνιση στα προκριματικά, ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερε να εξασφαλίσει τη θέση του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και φυσικά δεν ξέχασε τις γυναίκες της ζωής του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ήταν σημαιοφόρος μαζί με την Άννα Κορακάκη για την ελληνική αποστολή στην τελετή έναρξης των Αγώνων, και σήμερα, πήρε 15.333 βαθμούς στέλνοντας μήνυμα στους αντιπάλους του για το ποιος είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Φυσικά δεν ξέχασε τη Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους και έτσι μετά την πρόκρισή του, τους έστειλε φιλάκια μέσα από την κάμερα, παρόλο που ο σκηνοθέτης δεν έδειξε ποτέ την προσπάθειά του.

Το μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια στις γυναίκες της ζωής του μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Μια στιγμή που θα την θυμάμαι για πάντα»

Η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, με τον Λευτέρη Πετρούνια να δίνει ξανά το παρόν.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής για ακόμη μια φορά συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον ίδιο να έχει κάνει πολλάκις περήφανη την χώρα μας.

Κατά την έναρξη μάλιστα της τελετής, ο ίδιος μαζί με την Άννα Κορακάκη εισήλθαν στο στάδιο κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία, ενώ έπειτα ακολούθησαν και οι υπόλοιπες χώρες.

Πριν μερικά λεπτά, ο ίδιος προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μετά τη λήξη της τελετής, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή θα τη θυμάται για πάντα.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Μια στιγμή που θα την θυμάμαι για πάντα στη ζωή μου !! Καλή επιτυχία Ελλάδα ! Συντονιστείτε στην ΕΡΤ στις 10:00 ώρα Ελλάδας περίπου για τον Προκριματικό των Κρίκων!! Πάμε δυνατά ! Hellas #greatinjapan #petrounias»