Πένθος για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο

Οι αναρτήσεις στα social media

Σοκαρισμένη η showbiz και όχι μόνο, από το θάνατο του γνωστού τράπερ Mad Clip. Το διαδίκτυο από τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/9 έχει κατακλυστεί με σχόλια - κάποια θλίψης, κάποια ειρωνείας. Ένας από αυτούς που πενθούν και δεν μπορούν να πιστέψουν τον χαμό του τραγουδιστή φαίνεται πως είναι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος.

Πρωί πρωί έκανε δυο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instastories του δείχνοντας πως πονά κι αυτός.

Expand player

Οι αναρτήσεις του Άγγελου Λάτσιου

Μετά τις αναρτήσεις αυτές του Άγγελου διέρρευσε και βίντεο που δείχνει τον καλό φίλο του Mad Clip, Light, να βρίσκεται στο σημείο που έγινε το τροχαίο και να σπαράζει πάνω από τον νεκρό φίλο του...

"Πάει, πάει" φώναζε σοκαρισμένος στο σημείο ο φίλος του Light - Δείτε βίντεο

Να υπενθυμίσουμε πως το 2020 υπήρξε μια πολύ σημαντική χρονιά για τον ίδιο τον Light αφού τα κομμάτια στα οποία συμμετείχε τόσο ως δημιουργός όσο και με άλλους καλλιτέχνες (MadClip, Hawk, Billy Sio, Atc Nico κλπ.) γνώρισαν ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό (Slang.Iced out, Xiliometra). Στις 18 Δεκεμβρίου και στις 21 Δεκεμβρίου -στο Spotify και στο Youtube αντίστοιχα- δημοσιεύθηκε το κομμάτι του Voodoo σε συνεργασία με τον Hawk καθώς και ο κοινός τους δίσκος με την ονομασία Supernova στις 25 Δεκεμβρίου.

Τέλος, το 2021, ο Light έβγαλε το τρίτο του στούντιο άλμπουμ, με τίτλο "Immortale", με συμμετοχές απο τους Thug Slime, Alitiz, Vlospa, Mad Clip κ.α. Ο δίσκος δέχθηκε θετικές κριτικές απο το κοινό, με το σινγκλ "Τι Φοβάσαι" να παραμένει το διασημότερο κομμάτι του δίσκου, σε συνδιασμό με το μουσικό βίντεο που δημοσιεύτηκε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ποιος ήταν ο Mad Clip - Το πραγματικό του όνομα και η καταγωγή του

Η ανάρτηση της πυροσβεστικής για το τροχαίο του Mad Clip