Η ανάρτηση της πυροσβεστικής για το τροχαίο του Mad Clip

"Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες και..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανάρτηση της πυροσβεστικής για το τροχαίο του Mad Clip

Θλιβερά νέα ξημέρωσαν την Πέμπτη 2/9. Νεκρός μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα (δείτε εδώ φωτογραφίες) φέρεται σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ πως είναι ο αγαπημένος και γνωστός τράπερ Mad Clip.

Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο του Mad Clip, κατα κόσμο Πήτερ προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης.

Στο σημείο σύμφωνα με την ανάρτηση της πυροσβεστικής βρέθηκαν 4 οχήματα για τον απεγκλωβισμό του.

Η ανακοίνωση για το τροχαίο του Mad Clip

MadClip πυροσβεστική

Ποιος είναι, όμως, ο 34χρονος ράπερ;

Στον ενίοτε σκοτεινό, όμως συνήθως αναπάντεχα χρωματιστό, κόσμο της ελληνικής trap σκηνής με τα πανάκριβα neon και παστέλ αθλητικά σετ, τα sneakers εκατοντάδων ευρώ και τα γυαλιστερά chains και ρολόγια, ο Mad Clip αναμφίβολα ξεχώρισε, από την πρώτη του εμφάνιση μέχρι σήμερα.

Ο 34χρονος Ελληνοαμερικάνος, με το παράξενο ραπ όνομα που προκύπτει από τα αρχικά της φράσης «Money and Drugs Can’t Live in Poverty» (Λεφτά και Ναρκωτικά, Δεν Μπορώ να Ζήσω στη Φτώχεια), συμβολίζοντας παράλληλα και την «τρέλα» που ο ίδιος παραδέχθηκε ότι τον διακατέχει, βρισκόταν στις πρώτες θέσεις της σκηνής –και των ελληνικών τάσεων στο YouTube- αδιάκοπα, από το 2017, όταν έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το κομμάτι «Dealer» που έβγαλε από κοινού με τον Yung Light.

Έκτοτε η βραχνάδα της φωνής του, που ξένισε αρκετούς στα πρώτα της ακούσματα, έχει ενταχθεί σε αμέτρητα κομμάτια με εκατομμύρια προβολές, από τις «Συνθήκες» και τον «Μεγιστάνα», μέχρι τα πολυσυζητημένα «Κότερα» και το «ΜΑΜΑ».