Στη μοίρα του Παντελή Παντελίδη - Νεκρός σε τροχαίο ο Madclip

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Fy

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Στη μοίρα του Παντελή Παντελίδη - Νεκρός σε τροχαίο ο Madclip

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο νεαρός ράπερ Madclip -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο του Mad Clip, κατα κόσμο Πήτερ προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης.

Φωτογραφίες από το τροχαίο του MadClip

τροχαιο madclip

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο καλός του φίλος Fy με μια ανάρτηση που έκανε πριν από λίγα λεπτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Madclip νεκρός

Πριν το τροχαίο ο 34χρονος βρισκόταν σε γάμο κοντινού του φίλου, όπως φαίνεται και από τα stories που δημοσίευε μερικές ώρες πριν το φρικτό δυστύχημα το οποίο του έκοψε το νήμα της ζωής.

Madclip γάμος

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες χώρισε με την επί 4 χρόνια σύντροφό του.

Ποιος ήταν ο MadClip

Ο Mad Clip (Πήτερ Αναστασόπουλος) (Νέα Υόρκη, 25 Μαΐου 1987) είναι Ελληνοαμερικανός ράπερ που ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music. Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, έχουν ακολουθήσει πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Έχει κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Capital Music.