Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη εξομολόγηση προχώρησε η Φαίη Σκορδά το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, μέσα από την εκπομπή της «For You» στον ΑΝΤ1, μετά την προβολή της αποκλειστικής συνέντευξης του Μπομπ Δημητρόφ, στενού φίλου και συνεργάτη του Γιώργου Μαζωνάκη. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τη συγκεκριμένη συνέντευξη, περιγράφοντας το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον ίδιο, αλλά και την έντονη συναισθηματική του φόρτιση για όσα ακούγονται σχετικά με την οικονομική κατάσταση του τραγουδιστή.

Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε τη θλίψη της για τον Γιώργο Μαζωνάκη, ενώ εξήγησε πως αρχικά δεν ήθελε να ασχοληθεί τηλεοπτικά με το συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο, η επικοινωνία της με τον Μπομπ Δημητρόφ και η ανάγκη του να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα την έκαναν να αλλάξει γνώμη. Μάλιστα, η ίδια περιέγραψε με ιδιαίτερα χαρακτηριστικό τρόπο την αντίδρασή του όταν άκουγε να λέγεται πως ο τραγουδιστής είχε μείνει χωρίς χρήματα.

Το τηλεφώνημα του Μπομπ Δημητρόφ και όσα αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά

«Λυπάμαι πάρα πολύ. Πάρα πολύ λυπάμαι για τον Γιώργο, όπως όλοι μας», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια, εκφράζοντας τη στενοχώρια της για την απώλεια του τραγουδιστή.

Στη συνέχεια, θέλησε να εξηγήσει ποια ήταν η δική της σχέση με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ξεκαθαρίζοντας πως, παρότι δεν ανήκε στον στενό φιλικό του κύκλο, τον γνώριζε προσωπικά και τον θαύμαζε ιδιαίτερα ως καλλιτέχνη.

«Ήμουν στο σπίτι και έβλεπα, έβαζε η μαμά μου τέλος πάντων, έκανε zapping και άκουγα συνέχεια τα ρεπορτάζ αυτά και είπα δεν θέλω να το κάνω. Ειπώθηκε πολύ. Φτάνει. Όλοι πονέσαμε. Εγώ ήμουνα, δεν θα πω φίλη, δεν ήμουνα φίλη, τον ήξερα. Είχαμε βγει κάποιες φορές. Δεν ήμουν ο άνθρωπός του. Τον ήξερα. Αλλά ήταν ο αγαπημένος μου. Είμαι θαυμάστρια αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι ούτε παρουσιάστρια», εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά.

Εκείνο, ωστόσο, που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν η περιγραφή της για το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Μπομπ Δημητρόφ. Όπως αποκάλυψε, ο στενός συνεργάτης του τραγουδιστή ήταν εξαιρετικά αναστατωμένος με τα δημοσιεύματα και τις τηλεοπτικές αναφορές που παρουσίαζαν τον Γιώργο Μαζωνάκη ως έναν άνθρωπο που είχε χάσει την περιουσία του.

«Ασχολήθηκα με το θέμα γιατί ήθελε να πει πράγματα, να ξεκαθαρίσει πράγματα. Παιδιά, στο τηλέφωνο ο Μπομπ ούρλιαζε, μου έλεγε “ο Μαζωνάκης στην ψάθα, ο Μαζωνάκης στην ψάθα. Τόσα χρόνια καριέρα και θέλετε να τον υποτιμήσετε έτσι;”», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια μετέφερε, μάλιστα, και όσα της είπε ο Μπομπ Δημητρόφ για την προσωπικότητα του Γιώργου Μαζωνάκη, υποστηρίζοντας πως ο τραγουδιστής ήταν ένας ιδιαίτερα γενναιόδωρος άνθρωπος, που βοηθούσε τους γύρω του χωρίς να επιδιώκει να γίνεται γνωστή η προσφορά του.

«Ο Μαζωνάκης ήταν κύριος, ήταν large», ανέφερε η Φαίη Σκορδά, μεταφέροντας τα λόγια του Μπομπ Δημητρόφ, ενώ συνέχισε με μια ακόμη χαρακτηριστική αναφορά του: «Βοηθούσε και δεν ήξερα τίποτα. Τα μάθαινα, μου λέει, από δεξιά και αριστερά».

Η ίδια θέλησε να σταθεί στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η οικονομική κατάσταση ενός ανθρώπου μετά τον θάνατό του, εξηγώντας πως το πρόβλημα δεν είναι αν κάποιος αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες, αλλά η προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί αυτό ως μέσο υποτίμησής του.

«Δεν είναι κακό ένας άνθρωπος να μείνει χωρίς λεφτά. Αλλά μην το λες για να υποτιμήσεις ότι τα έφαγε, ας πούμε, όλα κάπου. Καταλαβαίνεις; Και ήθελε να βγει να τα πει. Και με συγκίνησε», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά, αποκαλύπτοντας πως η επιμονή και η συναισθηματική φόρτιση του Μπομπ Δημητρόφ ήταν εκείνες που την έπεισαν να του δώσει τον λόγο μέσα από την εκπομπή της.

Τέλος, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στις οικογενειακές σχέσεις του Γιώργου Μαζωνάκη, ένα ζήτημα που επίσης απασχόλησε τη συνέντευξη του στενού του φίλου. Χωρίς να θελήσει να επεκταθεί περισσότερο στις προσωπικές διαφορές που υπήρχαν, μετέφερε τη θέση του Μπομπ Δημητρόφ, λέγοντας: «Είπε είχανε τα δικά τους, αλλά ήταν δικά τους θέματα».