Ένα βήμα πριν τον γάμο ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά

Άφωνοι Γκουντάρας και Κάκκαβα

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή Όλα Γκουντ. Για πρώτη φορά μάλιστα, αποκάλυψε πως στο παρελθόν βρέθηκε πολύ κοντά στον γάμο.

Ο νικητής του Survivor μπορεί να μην αναφέρθηκε αρκετά στην τωρινή του προσωπική ζωή, ωστόσο δεν δίστασε να μιλήσει για την σχέση που είχε πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο.

Expand player

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Είχα σκεφτεί να κάνω πρόταση γάμου σε γυναίκα αλλά κατάλαβα ότι τα συναισθήματά μου δεν ήταν αρκετά για να κάνω αυτό το βήμα. Στις σχέσεις μου γενικά προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Αναδημοσιεύονται πράγματα που δεν ισχύουν για μένα, οπότε δεν υπάρχει ο αυθορμητισμός μιας νέας γνωριμίας είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε σε οποιοδήποτε άλλο». Δείτε εδώ και το φαντασμαγορικό σκάφος του.

«Σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένη μια γυναίκα να κάνει παιδιά»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε αναφορικά με το σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας.

Ο ίδιος, που είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο συμβάν και όταν πρωτοέγινε ο χαμός με το βίντεο, ξεκαθάρισε πως είναι επιλογή του καθενός αν θα κάνει παιδιά ή όχι.

“Κλήθηκα να συμμετέχω σε ένα συνέδριο που έχει σκοπό την ενημέρωση για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα, αυτό της υπογεννητικότητας. Το σποτ αυτό, δεν αφήνει το ίδιο μήνυμα με το σκοπό του συνεδρίου. Με τον γιατρό, τον κύριο Πάντο δεν έχω μιλήσει ακόμα. Μίλησα με τον Δημήτρη τον Μάρκο ο οποίος κατέβαλε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρώσει τα βίντεο 40 ανθρώπων που είναι στον χώρο.

Είδε ότι κατέβηκε το βίντεο όπως και το δικό μου. Σε καμία περίπτωση δεν είναι υπαιτιότητα της γυναίκας η υπογεννητικότητα της Ελλάδας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένη μια γυναίκα να κάνει παιδιά. Είναι επιλογή του καθενός. Οπωσδήποτε η ενημέρωση προς όλους μας, που ήταν και ο σκοπός του συνεδρίου βοηθάει όσους και όσες θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια….” .

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημόσια έξοδος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο με πρώην παίκτρια του Survivor

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Γιώργο Αγγελόπουλο - Η βοήθεια του στους πυρόπληκτους