Το Πρωινό: Η on air αποκάλυψη του Λιάγκα για την Βανδή - «Ο νέος άντρας στη ζωή της είναι αυτός που...»

Τα έβγαλε όλα στην φόρα για την προσωπική της ζωή

Στην κάμερα του Πρωινού και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε το πρωί της Τρίτης η άκρως ανανεωμένη Δέσποινα Βανδή. Η εκπομπή την τσάκωσε στο αεροδρόμιο, λίγο πριν πετάξει για την Κύπρο, καθώς εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και τραγουδάει μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στους λόγους που δεν θα συνεργαστεί φέτος με την Άννα Βίσση ενώ δεν αναφέρθηκε καθόλου στην προσωπική της ζωή, σε αντίθεση με τον Γιώργο Λιάγκα, που πέταξε την σπόντα του.

Expand player

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την προσωπική ζωή της Δέσποινας Βανδή

«Εγώ ρώτησα κάτι απλό και εσύ μου το γείωσες! Αν έχει μπει νέος άντρας στη ζωή της, επειδή διαβάζω διάφορα… Είναι αυτός που ακούω; Δεν ξέρω κάτι από την ίδια, αλλά ξέρω. Είναι ωραία γυναίκα η Δέσποινα».

Σε ποιον είχε εκμυστηρευτεί την αλήθεια για το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη η Δέσποινα Βανδή

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ανακοίνωσαν τον οριστικό χωρισμό τους μέσα από μία ανακοίνωση που εξέδωσε ο μάνατζερ της τραγουδίστριας. Έκτοτε οι δυο τους δεν έχουν κάνει καμία δήλωση για το διαζύγιό τους.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, έχουν βγει πολλά δημοσιεύματα σχετικά με τις ζωές τους μετά το χωρισμό. Στην τραγουδίστρια χρεώνουν σχέση με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό που πρωταγωνίστησε σε καθημερινή σειρά, ενώ για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, λένε πως ένα πρώην κορίτσι του GNTM του έχει κλέψει την καρδιά. Καμία ωστόσο από αυτές τις ειδήσεις δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης (7/9), ένας από τους πιο στενούς φίλους της Δέσποινας Βανδή γνώριζε πως είχε σκοπό να ανακοινώσει τον χωρισμό της, και το παραδέχθηκε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Ο λόγος για τον Χάρη Σιανίδη, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην πρωινή εκπομπή του ALPHA.

«Γνώριζα για το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη, αλλά γενικότερα αποφεύγω να μιλάω για τα προσωπικά των άλλων. Είναι τόσο διακριτικοί και οι δύο. Εμείς ήμασταν μαζί και τότε που έσκασε όλο αυτό. Η Δέσποινα ακούει πάντα αλλά στο τέλος παίρνει η ίδια την απόφαση», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Σιανίδης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαμός κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram

Άκρως ανανεωμένη η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό της