Χαμός κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram

"Έλιωσαν" στα γέλια οι followers της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram

Φουλ ανανεωμένη μετά το χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαϊδη είναι η Δέσποινα Βανδή, που συνεχώς έχει στο πλευρό της να την στηρίζουν, τους φίλους και τα παιδιά της. Η τραγουδίστρια χαμογελάει ξανά, προσπαθώντας να βρει τα πατήματα της.

Η ίδια κάθε Σαββατοκύριακο ταξιδεύει στην όμορφη Κύπρο, όπου εμφανίζεται στο Notes live, και χαρίζει στους θαμώνες μοναδικές στιγμές. Λίγο πριν βγει στην σκηνή λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την ετοιμασία της για το πρόγραμμά.

Σε αυτό τη βλέπουμε μαζί με τον κομμωτή της, να σκέφτονται πώς θα εμφανιστεί στην πίστα. «Να εδώ ετοιμαζόμεθα! Το παιδί έχει ωραίες ιδέες!» έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της, αναφερόμενη στις... κοτσίδες που της πρότεινε ο hair stylist και την έκανε να "σκάσει" στα γέλια.

Μάλιστα, στα γέλια "έσκασαν" και οι διαδικτυακοί της φίλοι με τα σχόλια να είναι εκατοντάδες!

Αυτό είναι το βίντεο της Δέσποινας Βανδή

Η "καυτή" φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή στο Instagram

H αγαπημένη τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, συνεχίζει τη ζωή της και μάλιστα, δείχνει να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ, λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, έχουν βγει πολλά δημοσιεύματα σχετικά με τις ζωές τους μετά το χωρισμό. Στην τραγουδίστρια χρεώνουν σχέση με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό που πρωταγωνίστησε σε καθημερινή σειρά, ενώ για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, λένε πως ένα πρώην κορίτσι του GNTM του έχει κλέψει την καρδιά. Καμία ωστόσο από αυτές τις ειδήσεις δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πάντως δείχνει να διασκεδάζει κάθε μέρα που περνάει καθώς έχει πάντα στο πλευρό της αγαπημένους της φίλους.

Πριν από λίγες ώρες, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία υπέροχη φωτογραφία από το κέντρο στο οποίο εμφανίζεται, η οποία έφερε σωστή αναστάτωση στα social media.

Δέσποινα Βανδή χωρισμός