Στιγμές ευτυχίας για τη Δέσποινα Βανδή

Η τρυφερή ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τη Δέσποινα Βανδή

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για τη Δέσποινα Βανδή με την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ωστόσο η τραγουδίστρια φροντίζει να έχει συνέχεια στο πλευρό της αγαπημένα της πρόσωπα που την κάνουν ευτυχισμένη.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη λοιπόν και το βράδυ της Παρασκευής (3/9). Η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκε με έναν από τους πιο καλούς της φίλους και πιο στενούς συνεργάτες στην τεράστια πορεία της στον χώρο, τον Φωκά Ευαγγελινό.

Οι δύο φίλοι βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα υπέροχο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ποζάρει αγκαλιά με τον φίλο της.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

«Πολλή αγάπη, πολλά χρόνια», έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια στην φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μαζί με τον αγαπημένο της, Φωκά Ευαγγελινό.

Δέσποινα Βανδή Φωκάς Ευαγγελινός

Η πρώτη αντίδραση της Δέσποινας Βανδή μπροστά στις κάμερες για τον χωρισμό της από τον Ντέμη

Σαν "βόμβα" έσκασε πριν από περίπου η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, πως προχώρησαν στη λύση του γάμου τους. Το ζευγάρι που μετρούσε 18 χρόνια κοινής πορείας, πήρε την απόφαση να χωρίσει οριστικά, υπογράφοντας διαζύγιο.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», έγραφε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση τους.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, έχουν βγει πολλά δημοσιεύματα σχετικά με τις ζωές τους μετά το χωρισμό. Στην τραγουδίστρια χρεώνουν σχέση με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό που πρωταγωνίστησε σε καθημερινή σειρά, ενώ για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, λένε πως ένα πρώην κορίτσι του GNTM του έχει κλέψει την καρδιά. Καμία ωστόσο από αυτές τις ειδήσεις δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η κάμερα της εκπομπής Love It, "τσάκωσε" την Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό την Κύπρο όπου εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο κάθε Σαββατοκύριακο.

«Καλή επιτυχία», είπε η Δέσποινα Βανδή κοιτώντας τους δημοσιογράφους και τις κάμερες, χωρίς να θέλει να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο, παρόλο που πήγε 1,5 ώρα νωρίτερα από την πτήση της και δεν βιαζόταν.