Δέσποινα Βανδή: Αυτά είναι τα πρόσωπα που την στηρίζουν μετά το χωρισμό από τον Νικολαΐδη

Στήριγμα της τα αγαπημένα της πρόσωπα

Δέσποινα Βανδή: Αυτά είναι τα πρόσωπα που την στηρίζουν μετά το χωρισμό από τον Νικολαΐδη

Την ονομαστική της εορτή γιόρτασε χθες 15/8 η Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια γιόρτασε το όνομα της χωρίς τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη. Το ζευγάρι χώρισε μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δυο παιδιών.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την γιορτή της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές που πέρασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα που είναι και τα στηρίγματα της αυτές τις ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της.

Εκτός της κόρης της που βρίσκεται στο πλευρό της από το πρώτο λεπτό, "βράχοι" στο πλάι της στέκονται και οι καλοί της φίλοι, όπως η Μαρία Μπακοδήμου και όχι μόνο.

Στα stories της δημοσίευσε φωτογραφίες από το μίνι party που έκανε στην παραλία μαζί τους!

Οι φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή από την γιορτή της

Δέσποινα Βανδή party για την γιορτή της

Δέσποινα Βανδή διαζύγιο από τον Νικολαϊδη φίλοι

Η αλήθεια πίσω από τον χωρισμό Βανδή Νικολαΐδη

Το ήξεραν πριν καν συμβεί! Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή από την στιγμή που εξέδωσαν την επίσημη ανακοίνωση που ανέγραφε πως μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας επέλεξαν διαφορετικούς δρόμους γνώριζαν πολύ καλά πως... θα κρεμαστούν στα μανταλάκια! Κι έτσι έγινε...

Και οι δυο σε χρόνο dt χρεώθηκαν νέες σχέσεις και μάλιστα υπήρξαν ρεπορτάζ με λεπτομέρειες για πρόσωπα τα οποία μπορεί και να μην τα έχουν δει ποτέ στη ζωή τους. Άτομα κοντά στους δυο λένε ότι τα όρια ξεπεράστηκαν ειδικά όταν υπήρξαν υπόνοιες περί διαμάχης για τα περιουσιακά τους.

Η αλήθεια ασφαλώς είναι εντελώς διαφορετική και λιγότερο ιντριγκαδόρικη από από αυτή που παρουσιάστηκε στα… έγκριτα ρεπορτάζ. Δυο ενήλικοι άνθρωποι αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, ήρεμα και πολιτισμένα χωρίς να διαταράξουν τις σχέσεις τους. Τόσο απλά.

Τα περί άλλων σχέσεων (ειδικά όσα γράφτηκαν για τον Ντέμη) αγγίζουν τα όρια της φαιδρότητας. Όπως μάλιστα αναφέρει το instanews.gr ειπώθηκε χαρακτηριστικά «δεν μπορείς να διαψεύσεις κάτι που είδε στον ύπνο του ο άλλος. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να ξυπνήσει…».