Σε αυτό το σπίτι μένει με τα παιδιά της η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό - Δείτε φωτογραφίες

Μονοκατοικία τεραστίων διαστάσεων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε αυτό το σπίτι μένει με τα παιδιά της η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό - Δείτε φωτογραφίες

Σε αυτό τον σπίτι στέγαζε τον έρωτά της με τον Ντέμη Νικολαΐδη τόσα χρόνια τώρα, σε αυτό θα συνεχίσει να μένει μόνο με τα παιδιά της πια, μετά τον χωρισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παλαίμαχος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου οικήματος ενώ η Δέσποινα Βανδή διαμένει στην μονοκατοικία τους στην Βούλα.

Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι με τα δυο του παιδιά, Μελίνα και Γιώργο, μετακόμισαν από το Κεφαλάρι στην πολυτελή μεζονέτα της Βούλας,το 2013. Το σπίτι βρίσκεται ψηλά σε λόφο στα σύνορα Βούλας και Βάρης, σε έναν ήσυχο δρόμο.

Πριν από αρκετό καιρό, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Αποκαλυπτικά, η τραγουδίστρια μπαίνοντας στο σπίτι της αντίκρυσε μια τρομακτική εικόνα με το σπίτι να είναι λεηλατημένο από διαρρήκτες.

«Όταν μπήκε στο σπίτι και το είδε σε αυτή την κατάσταση έπαθε σοκ, η εικόνα ήταν τρομακτική!» ανέφερε χαρακτηριστικά ρεπορτάζ της εκπομπής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα κοσμήματα που είχαν κλαπεί τότε ξεπερνούσαν τις 200.000 ευρώ. Φαίνεται πως οι διαρρήκτες έδρασαν ανενόχλητοι γνωρίζοντας ότι όλα τα μέλη της οικογένειας θα έλειπαν από το σπίτι για αρκετές ώρες.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή χωρισμός

Δέσποινα Βανδή σπίτι

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το εσωτερικό του.

Δεσμευμένη ξανά η Δέσποινα Βανδή - Η ανάρτηση που την "καίει"

Από τότε που ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη η αλήθεια είναι πως φήμες την θέλουν ξανά ερωτευμένη. Στην αρχή χρέωναν στην Δέσποινα Βανδή έναν πολύ γνωστό ηθοποιό, ο οποίος μάλιστα είναι και παντρεμένος αλλά... τώρα έρχονται άλλες πληροφορίες στο φως!

Η Σούλα Γκλάμορους που έχει... ρεπόρτερ παντού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως ναι (!) η Δέσποινα Βανδή έχει βρει τον έρωτα αλλά όχι στα μάτια του εν λόγω ηθοποιό αλλά... στα μάτια ενός φίλου του! Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έδωσε ενώ άφησε υπαινιγμούς πως σε λίγο καιρό όλα θα φανούν!

«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous.

Δέσποινα Βανδή ερωτευμένη ξανά