Πώς μοίρασαν την περιουσία Νικολαΐδης και Βανδή - Η βίλα των 12 εκατομμυρίων ευρώ

Η ένταση στις διαπραγματεύσεις και η τελική απόφαση του πρώην ζευγαριού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πώς μοίρασαν την περιουσία Νικολαΐδης και Βανδή - Η βίλα των 12 εκατομμυρίων ευρώ

Και ενώ και οι δυο, και ο Ντέμης Νικολαΐδης φαίνεται πως έχει φτιάξει την ζωή του, αλλά και η Δέσποινα Βανδή (δείτε εδώ φωτογραφίες), μεταξύ τους υπήρχαν ακόμα κάποιες υποχρεώσεις που έπρεπε να λυθούν, όπως τα περιουσιακά.

Όπως αναφέρουν πηγές τα βρήκαν σε όλα εκτός από την διαχείριση των χρημάτων από την πώληση της βίλας τους στο Κεφαλάρι και τη μοιρασιά τους.

Η περιουσία της οικογένειας Νικολαΐδη και η μοιρασιά

Οι πληροφορίες του spoilers.gr λένε ότι το ζευγάρι πούλησε κοντά στα 12 εκατομμύρια τη βίλα στην Πρέσβειρα της Ανγκόλας. Αλλά πλήρωσαν και τις υποχρεώσεις στην τράπεζα που ήταν πολύ μεγάλες καθώς έβαλαν στο σπίτι ό,τι καλύτερο υπήρχε στην αγορά . Οι πηγές της αγοράς λένε ότι τουλάχιστον το 25% με 30 % του ποσού εξαφανίστηκε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα σε υποχρεώσεις σε τρίτους..

Μετά υπήρξε ένα ακόμα οικονομικό πλήγμα που ταλαιπώρησε το ζευγάρι και που στοίχισε πολλά χρήματα στον Ντέμη. Και αυτό ήταν η ενασχόλησή του με τις μουσικές παραγωγές. Εκεί χρειάστηκε ένα πολύ μεγάλο ποσό για να ξεχρεώσει τα της εταιρείας παραγωγής που είχε φτιάξει.

Όλα τα παραπάνω ουσιαστικά κατέβασαν πολύ το ποσό που είχαν αποκομίσει από την πώληση. Στα παραπάνω φυσικά πρέπει να προστεθεί το γεγονός πώς και ο Ντέμης και η Δέσποινα είχαν βάλει πολλά από τα χρήματα που είχαν κερδίσει μέχρι τότε από την καριέρα τους, στη βίλα.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν είχαν σαν αποτέλεσμα όταν το ζευγάρι έκατσε να τα βρει σε όλα να θυμηθεί επεισόδια και καταστάσεις. Και κουβέντα στην κουβέντα να χαθεί στη μετάφραση…

Νικολαΐδης  Βανδή περιουσία

Όταν ήρθε η ώρα να μοιραστεί το ποσό που είχαν από κοινού αποταμιεύσει ο Ντέμης ζήτησε να γίνει 50-50. Αυτό δεν βρήκε σύμφωνη την Δέσποινα καθώς θεώρησε πως όλα αυτά τα χρόνια παρέμεινε (και παραμένει) ενεργή επαγγελματικά.

Και πως οι μεγαλύτερες απώλειες της περιουσίας τους δημιουργήθηκαν από λάθος εκτιμήσεις του Ντέμη. Ο οποίος ως πιο παρορμητικός και ονειροπόλος εμπιστεύτηκε στην πορεία λάθος ανθρώπους. Και αυτό τους στοίχισε οικονομικά. Αυτά εν κατακλείδι ζήτησε η Δέσποινα να αφαιρεθούν από τον ίδιο.

Εκεί λοιπόν δημιουργήθηκε ένα χάσμα καθώς και οι δύο έβαλαν τον εγωισμό μπροστά σε μια ιστορία που ουσιαστικά δεν θα τους έβγαζε πουθενά.

Πολύ έξυπνα άφησαν τον χρόνο να κλείσει τις διαφορές και τα πικρά συναισθήματα που φέρνει ένας χωρισμός.

Και όχι ο οποιοσδήποτε αλλά ο χωρισμός ενός μεγάλου έρωτα. Έπεσαν οι δικηγόροι πάνω και εδώ και έξι μήνες σερνόταν ένα γαιτανάκι που θα τους πήγαινε μέχρι τα δικαστήρια. Τελικά βρέθηκε η συμβιβαστική λύση καθώς ο Ντέμης τελευταία στιγμή πριν κατατεθούν εξώδικα έκανε πίσω για το καλό όλων.

Το αποτέλεσμα ήταν η Δέσποινα να αποκομίσει το μεγαλύτερο ποσό της κοινής περιουσίας που είχαν αποταμιεύσει. Αλλά και εκείνος να πάρει ένα δίκαιο κομμάτι που του αναλογούσε. Φυσικά μιλάμε για ποσά που ήταν και παραμένουν κλειδωμένα για μελλοντικές επενδύσεις και των δυο τους αλλά και για τα παιδιά τους.

Και η Δέσποινα είναι στα καλύτερα της και μουσικά αλλά και τηλεοπτικά καθώς είναι περιζήτητη. Αλλά και ο Ντέμης πηγαίνει πολύ καλά στις νέες του ενασχολήσεις μακριά από συναυλιακούς χώρους και προώθηση καλλιτεχνών που τα πλήρωσε ακριβά.

Τα καλύτερα και για τους δύο έρχονται λοιπόν με κοινό γνώμονα και στόχο το μεγάλωμα των παιδιών τους.

Αγνώριστη λίγο μετά τον χωρισμό η Βανδή

Το βράδυ της Κυριακής δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία εκτός από το πρόσωπό της μας δείχνει και το σώμα της μέσα σε ένα καυτό μπικίνι! Τα λόγια είναι περιττά. Φτου, μη την ματιάσουμε!