Χαμόγελα ευτυχίας για την Δέσποινα Βανδή μετά το διαζύγιο από τον Νικολαΐδη

Γιορτάζει για πρώτη φορά το όνομα της μακριά από τον Ντέμη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμόγελα ευτυχίας για την Δέσποινα Βανδή μετά το διαζύγιο από τον Νικολαΐδη

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή από την στιγμή που εξέδωσαν την επίσημη ανακοίνωση πως μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας χωρίζουν, πολλά γράφτηκαν για το γάμο τους και συνεχίζουν να γράφονται. Και οι δυο χρεώθηκαν νέες σχέσεις και μάλιστα υπήρξαν ρεπορτάζ με λεπτομέρειες για πρόσωπα τα οποία μπορεί και να μην τα έχουν δει ποτέ στη ζωή τους. Άτομα κοντά στους δυο λένε ότι τα όρια ξεπεράστηκαν ειδικά όταν υπήρξαν υπόνοιες περί διαμάχης για τα περιουσιακά τους.

Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως και οι δυο προσπαθούν να βρουν τα νέα τους πατήματα και να συνεχίσουν τη ζωή τους χωριστά, έχοντας πάντα στο πλευρό τους τα δυο παιδιά τους. Μάλιστα, η τραγουδίστρια φέτος και συγκεκριμένα σήμερα 15/8 γιορτάζει για πρώτη φορά την όνομα της, χωρίς τον σύζυγό της.

Διακριτική όπως άλλωστε προτιμά να είναι μετά το διαζύγιο, από νωρίς ξεκίνησε να κάνει repost στο Instagram αναρτήσεις φίλων της που της εύχονται. Σίγουρα επίσης, θα προτιμήσει να περάσει την εν λόγω ημέρα με τα αγαπημένα της πρόσωπα που πάντα την στηρίζουν και την θέλουν να είναι χαρούμενη.

Δέσποινα Βανδή διαζύγιο από τον Νικολαϊδη

Δέσποινα Βανδή ονομαστική εορτή

Άσχημα νέα για τον Ντέμη Νικολαΐδη λίγο μετά το διαζύγιό του με την Δέσποινα Βανδή

Ο Ντέμης Νικολαΐδης λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού του από την Δέσποινα Βανδή, φημολογείται πως έχει κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική του ζωή και βρίσκεται σε ένα έντονο φλερτ με μοντέλο του GNTM!

Μάλιστα, έχουν δοθεί στην δημοσιότητα αρκετές πληροφορίες για την κοπέλα αυτή! Ο ίδιος σαφώς, ούτε έχει διαψεύσει ούτε έχει επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ αυτό. Δεν συνηθίζει άλλωστε να το κάνει.

Ωστόσο, η... τροπή της σχέσης αυτής δεν φαίνεται να είναι ευχάριστη καθώς νέο ρεπορτάζ του περιοδικού CIAO αναφέρει πως μετά την δημοσιοποίηση της και την έκταση που πήρε το θέμα οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως έχουν χωρίσει.

Απλώς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, παίρνουν μια απόσταση και αποφεύγουν να κυκλοφορούν μαζί στα μέρη όπου μπορεί να τους δουν τα αδιάκριτα βλέμματα ή ο φωτογραφικός φακός.

Οι δυο τους, ωστόσο, να σημειωθεί πως έχουν θεαθεί αρκετές φορές σε ρεστοράν του Χαλανδρίου, αλλά και σε ερημική παραλία στο Σούνιο. Επίσης, είναι πάνω από μια οι φορές που έχουν αποδράσει στην Εύβοια χωρίς κανένας να τους πάρει χαμπάρι.