Άσχημα νέα για τον Ντέμη Νικολαΐδη λίγο μετά το διαζύγιό του με την Δέσποινα Βανδή

Κανείς δεν περίμενε αυτή την τροπή...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για τον Ντέμη Νικολαΐδη λίγο μετά το διαζύγιό του με την Δέσποινα Βανδή

Ο Ντέμης Νικολαΐδης λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού του από την Δέσποινα Βανδή, φημολογείται πως έχει κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική του ζωή και βρίσκεται σε ένα έντονο φλερτ με μοντέλο του GNTM!

Μάλιστα, έχουν δοθεί στην δημοσιότητα αρκετές πληροφορίες για την κοπέλα αυτή! Ο ίδιος σαφώς, ούτε έχει διαψεύσει ούτε έχει επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ αυτό. Δεν συνηθίζει άλλωστε να το κάνει.

Τι συμβαίνει στη ζωή του Ντέμη Νικολαΐδη

Ωστόσο, η... τροπή της σχέσης αυτής δεν φαίνεται να είναι ευχάριστη καθώς νέο ρεπορτάζ του περιοδικού CIAO αναφέρει πως μετά την δημοσιοποίηση της και την έκταση που πήρε το θέμα οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως έχουν χωρίσει.

Απλώς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, παίρνουν μια απόσταση και αποφεύγουν να κυκλοφορούν μαζί στα μέρη όπου μπορεί να τους δουν τα αδιάκριτα βλέμματα ή ο φωτογραφικός φακός.

Οι δυο τους, ωστόσο, να σημειωθεί πως έχουν θεαθεί αρκετές φορές σε ρεστοράν του Χαλανδρίου, αλλά και σε ερημική παραλία στο Σούνιο. Επίσης, είναι πάνω από μια οι φορές που έχουν αποδράσει στην Εύβοια χωρίς κανένας να τους πάρει χαμπάρι.

Ολόκληρος άντρας πια ο γιος της Βανδή και του Νικολαΐδη

Πριν από λίγες ημέρες περίπου στις 3 το μεσημέρι, η Δέσποινα Βανδή άβαφη και φορώντας ένα κιμονό-καφτάνι, πέρασε την είσοδο της παραλίας στο Λαγονήσι και μόνο ένα έμπειρο μάτι θα την αναγνώριζε πίσω από τα μαύρα μεγάλα γυαλιά της...

Η Δέσποινα Βανδή προτίμησε τις πίσω ξαπλώστρες και σε ελάχιστα λεπτά έφτασε η παρέα της αλλά και τα παιδιά της, η Μελίνα και ο Γιώργος Νικολαϊδης. Για ένα τρίωρο περίπου πέρασε το μεσημέρι της κάνοντας βουτιές και ηλιοθεραπεία, ενώ χαιρόταν σαν μικρό παιδί, απολαμβάνοντας με το παραπάνω τα χάδια του ήλιου και τις χαλαρές στιγμές πάνω σε μια... ξαπλώστρα, έπειτα από ένα εξαντλητικό τριήμερο στην Κύπρο, εκεί όπου εμφανίζεται με επιτυχία μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους ONE.

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την επόμενη μέρα και το δικό της βήμα μετά τον χωρισμό της, ήδη, μάλιστα, γράφονται και λέγονται τα πρώτα σενάρια που αναφέρουν μια νέα σχέση στη ζωή της και την έχει κάνει πάλι να χαμογελά. Η ίδια επιλέγει για την ώρα ως απάντηση τη σιωπή, έτσι όπως έκανε άλλωστε πάντα σε όλα όσα αφορούσαν στην προσωπική της ζωή. Εκείνο το μεσημέρι της Τρίτης παρόλα αυτά η τραγουδίστρια με την πολυμελή συντροφιά της έδειχνε να περνά υπέροχα, αν και την προσοχή όσων ήταν αυτόπτες μάρτυρες τράβηξε ο μελαχρινός κύριος –αγνώστων λοιπών στοιχείων- που για αρκετή ώρα συνομιλούσε μαζί της και σχεδόν μονοπώλησε όλα τα βλέμματα...

Δέσποινας Βανδή γιος

Ντέμης Νικολαΐδης δέσποινα βανδή