Η τρυφερή ανάρτηση της Μελίνας Νικολαϊδη για την μαμά της, Δέσποινα Βανδή

Ότι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τρυφερή ανάρτηση της Μελίνας Νικολαϊδη για την μαμά της, Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή είναι πιο χαρούμενη από ποτέ καθώς σήμερα γιορτάζει το όνομά της μιας και τον Δεκαπενταύγουστο έχει την ονομαστική της εορτή.

Μάλιστα, αρκετοί είναι κι εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν να της πεις χρόνια πολλά κι να της δείξουν την αγάπη τους. Ανάμεσα στα τόσα άτομα ήταν κι η κόρη της, η Μελίνα η οποία είναι αρκετά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό.

Έτσι, η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με την μητέρα της, έτσι η γνωστή τραγουδίστρια αναδημοσίευσε τα τρυφερά λόγια που έγραψε για εκείνη η κόρη της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μελίνα Νικολαΐδη έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια Πολλά στην καλύτερη Όλων!». Η Δέσποινα Βανδή απάντησε «Παιδί μου!”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Η τρυφερή φωτογραφία

Χαμόγελα ευτυχίας για την Δέσποινα Βανδή μετά το διαζύγιο από τον Νικολαΐδη

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή από την στιγμή που εξέδωσαν την επίσημη ανακοίνωση πως μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας χωρίζουν, πολλά γράφτηκαν για το γάμο τους και συνεχίζουν να γράφονται. Και οι δυο χρεώθηκαν νέες σχέσεις και μάλιστα υπήρξαν ρεπορτάζ με λεπτομέρειες για πρόσωπα τα οποία μπορεί και να μην τα έχουν δει ποτέ στη ζωή τους. Άτομα κοντά στους δυο λένε ότι τα όρια ξεπεράστηκαν ειδικά όταν υπήρξαν υπόνοιες περί διαμάχης για τα περιουσιακά τους.

Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως και οι δυο προσπαθούν να βρουν τα νέα τους πατήματα και να συνεχίσουν τη ζωή τους χωριστά, έχοντας πάντα στο πλευρό τους τα δυο παιδιά τους. Μάλιστα, η τραγουδίστρια φέτος και συγκεκριμένα σήμερα 15/8 γιορτάζει για πρώτη φορά την όνομα της, χωρίς τον σύζυγό της.

Διακριτική όπως άλλωστε προτιμά να είναι μετά το διαζύγιο, από νωρίς ξεκίνησε να κάνει repost στο Instagram αναρτήσεις φίλων της που της εύχονται. Σίγουρα επίσης, θα προτιμήσει να περάσει την εν λόγω ημέρα με τα αγαπημένα της πρόσωπα που πάντα την στηρίζουν και την θέλουν να είναι χαρούμενη.

Δέσποινα Βανδή διαζύγιο από τον Νικολαϊδη

Δέσποινα Βανδή ονομαστική εορτή