Φίλαθλοι της Ομόνοιας 29ης αποθέωσαν την Τζούλια Νόβα λόγω της μπλούζας της με την Σοβιετική Ένωση

Τα πανό με τα συνθήματα για την παρουσιάστρια

Χαμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες η Τζούλια Νόβα, καθώς πόζαρε στον φακό φορώντας μπλουζάκι της Σοβιετικής Ένωσης. Μπορεί οι περισσότεροι της έσπευσαν να της επιτεθούν, ωστόσο οι φίλαθλοι της Ομόνοιας 29ης έδειξαν φανερά την υποστήριξη τους.

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου ιδρύθηκε από τους οπαδούς της Ομόνοιας το 2018 μετά από διαφωνία με την διοίκηση και η νέα ομάδα που δημιουργήθηκε έφτασε να αγωνίζεται στην Β' κατηγορία της Κύπρου.

Expand player

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας, οι οποίοι είναι γνωστοί για την αριστερή τους ιδεολογία, ανέβασαν πανό στο ματς με την Αγία Νάππα με το σύνθημα «Τζούλια Νόβα εμπρός, είναι μαζί σου ο λαός» το οποίο συνοδευόταν από το κομμουνιστικό σύμβολο, το σφυροδρέπανο.

Οι δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα μετά το σάλο

Τα κακόβουλα σχόλια ήταν τόσα πολλά και έφταναν στο σημείο να της εύχονται να χάσει το παιδάκι που κυοφορεί και θα φέρει στον κόσμο σε λίγες εβδομάδες.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, η Τζούλια Νόβα μίλησε στην εκπομπή Love It, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Ξεκίνησα να πάω μια βόλτα με μία καλή μου φίλη (η οποία κατάγεται και αυτή από την πρώην Σοβιετική Ένωση) για περπάτημα και ξαφνικά ζεστάθηκα. Της είπα λοιπόν να μου δανείσει ένα κοντομάνικο T-Shirt που είχε μαζί της. Λίγο αργότερα έβγαλα μια αυθόρμητη φωτογραφία στη βόλτα μας γιατί μου άρεσε η στιγμή. Δεν αντιλήφθηκα ποτέ τι είχε πάνω στο t shirt.

Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία και βλέπω πως ξεκινάει να γίνεται ένας χαμός στα σχόλια και στο Instagram μου χωρίς να αντιλαμβάνομαι το γιατί. Αναστατώθηκα πάρα πολύ με αυτά που διάβαζα. Δεν μου αρέσει καθόλου να προκαλώ. Δεν κατάλαβα πως από μια τόσο ωραία στιγμή που ήθελα να μοιραστώ έγινε όλο αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η νέα φωτογραφία της Τζούλια Νόβα με φουσκωμένη κοιλίτσα - «Κάπως έτσι ξαφνικά...»

Τζούλια Νόβα: "Πρόδωσε" το φύλο του μωρού της στον αέρα του Πρωινού