Τζούλια Νόβα: "Πρόδωσε" το φύλο του μωρού της στον αέρα του Πρωινού

«Κοντεύω επτά μηνών και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα:

Η Τζούλια Νόβα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου έκανε τις πρώτες δηλώσεις για το μωράκι που περιμένει. Το μοντέλο διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πολύ ευτυχισμένη, αφού διανύει με τον αγαπημένο της την πιο όμορφη περίοδο στη σχέσης τους.

Μάλιστα, μέσα από τις δηλώσεις της "πρόδωσε" και το φύλο του μωρού που σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της.

«Κοντεύω επτά μηνών. Γενικά νιώθω πολύ όμορφα τώρα που έχω αρχίσει και την αισθάνομαι. Είναι μεγάλο ζιζάνιο, κουνιέται ακατάπαυστα, ειδικά όταν τρώω», αφήνοντας να εννοηθεί πως περιμένει κοριτσάκι, μετά το σάλο με την ανάρτηση στο Instagram της,

«Όνειρό μου δεν ήταν να κάνω παιδάκι, αλλά ήθελα κάποια στιγμή να μου συμβεί. Βέβαια μας ήρθε σαν εκπληξούλα, δεν το περιμέναμε και ούτε το είχαμε σχεδιάσει. Κατάλαβα ότι είμαστε μαζί στον τρίτο μήνα. Έκανα το τεστ και δεν το πίστευα. Ήταν μια περίοδο που είχα πολύ άγχος και έλεγε αποκλείεται. Μετά ξεκίνησαν οι ζαλάδες και περίεργες λιγούρες. Ο Μιχάλης χάρηκε, εγώ σοκαρίστηκα και έλεγα να πάμε σε γιατρό για να είμαστε σίγουροι. Σοκαρίστηκα»

Όλες οι αποκαλύψεις της Τζούλιας Νόβα για το παιδάκι της

Η νέα φωτογραφία της Τζούλια Νόβα με φουσκωμένη κοιλίτσα

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Τζούλια Νόβα, η οποία πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Το ζευγάρι έχει μάλιστα αρραβωνιαστεί και δείχνει έτοιμο να ξεκινήσει σε λίγο καιρό και επίσημα την κοινή ζωή του. Η Τζούλια Νόβα τον τελευταίο καιρό έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από την εγκυμοσύνη της και αυτή τη φορά, θέλησε να στείλει ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα για το μωράκι της.

«Και κάπως έτσι ξαφνικά σαν θαύμα ήρθες και όλα άλλαξαν», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Τζούλια Νόβα.