Έγκυος για πρώτη φορά η Τζούλια Νόβα

Σε πελάγη ευτυχίας το μοντέλο και ο σύντροφος της Μιχάλης Βιτζηλαίος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγκυος για πρώτη φορά η Τζούλια Νόβα

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Τζούλια Νόβα και ήδη διανύει τον τέταρτο μήνα της κύησης, παρόλο που η κοιλίτσα της δεν φαίνεται στη φωτογραφία με μαγιό που δημοσίευσε. Το μοντέλο που τους τελευταίους μήνες ζει έναν όμορφο έρωτα με τον σύντροφό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο, θα γίνει μανούλα. Η είδηση μάλιστα, έγινε γνωστή μετά τον μυστικό τους αρραβώνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, σε λίγους μήνες το ζευγάρι θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι. Το γεγονός θέλησαν να το κρατήσουν μόνο για τον εαυτό τους, αφού το είχαν εξομολογηθεί σε λίγους ανθρώπους του πολύ στενούς τους περιβάλλοντος.

Να σημειώσουμε πως ο νέος σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, Μιχάλης Βιτζηλαίος - τον οποίο γνώρισε λίγο διάστημα αργότερα από τον χωρισμό της από τον επί πολλά χρόνια αγαπημένο της Γιάννη Μάρκου - ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο με τα extreme sports, ενώ δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στον τομέα της εστίασης.

Οι πρώτες δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο Μιχάλης Βιτζηλαίος

Συγκεκριμένα, η Τζούλια Νόβα μίλησε στη Secret και τη Σάσα Σταμάτη και ξεκαθάρισε πως εδώ και καιρό περίμενε την πρόταση από τον καλό της. Όταν αυτή ήρθε, έγινε πολύ ρομαντικά ενώ ο γάμος που προγραμματίζουν, θα γίνει σε κλειστό κύκλο.

«Παντρεύομαι και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ο γάμος δεν θα αργήσει, αλλά θέλουμε πρώτα να δούμε πώς θα είναι τα πράγματα με την πανδημία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Θέλουμε να το απολαύσουμε και να το ζήσουμε στο έπακρο.

Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια.

Τζούλια Νόβα γάμος

Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: “Θα με παντρευτείς;”. Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do», είπε χαρακτηριστικά.