Ο Γιάννης Μάρκου "άδειασε" δημόσια την Τζούλια Νόβα - «Ο χωρισμός μας ήταν απόφαση της και...»

«Δεν υπήρξε συζήτηση γιατί και πώς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιάννης Μάρκου

Την Τζούλια Νόβα "άδειασε" δημόσια ο Γιάννης Μάρκου με αφορμή το χωρισμός τους, αποκαλύπτοντας πως δεν ήταν απόφαση δική του, αλλά δική της.

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε ο επιχειρηματίας δίνοντας στη δημοσιότητα λεπτομέρεις για το τέλος της σχέσης τους, την ώρα που η ξανθιά καλλονή έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με το νέο της σύντροφο.

«Μη ρωτάτε εμένα για το τι δεν πήγε καλά στη σχέση μας. Δεν έχω καταλάβει. Σίγουρα πικράθηκα μετά από τόσα χρόνια, στεναχωρήθηκα και με ενόχλησε. Ο χωρισμός μας ήταν απόφαση της Τζούλιας, όχι δική μου. Δεν υπήρξε συζήτηση γιατί και πώς και αν πρέπει… Απλώς έγινε, συνέβη. Μετά από τόσα χρόνια σχέσης έχεις μια συνήθεια, η οποία έχει γίνει ρουτίνα.

Όταν σου λείπει αυτή η ρουτίνα, έχεις κάποιο κενό. Οπότε, ίσως θα ήθελα να ξαναδημιουργήσω ρουτίνα. Μια χαρά είμαι, δεν έχω θέμα, όλα πάνε καλά. Διατηρούμε επικοινωνία και είμαστε φίλοι», είπε ο Γιάννης Μάρκου.

Τζούλια Νόβα: Έκανε το πρώτο σχόλιο για το νέο δεσμό του Γιάννη Μάρκου

Μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα On Time και στην Σάσα Σταμάτη, η Τζούλια Νόβα θέλησε να κάνει το πρώτο σχόλιο για το νέο δεσμό του πρώην συντρόφου της, Γιάννη Μάρκου, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταξύ τους σχέσεις.

Ο χωρισμός του ζευγαριού λίγο καιρό πριν τον γάμο έφερε κανονική ταραχή στην ελληνική showbiz, ενώ τα σχόλια που ακούστηκαν από τον έναν για τον άλλον ήταν απλά συγκλονιστικά.

Η Τζούλια Νόβα σε νέα της συνέντευξη θέλησε να ξεκαθαρίσει πως πλέον τα πράγματα είναι καλά ανάμεσα σε εκείνη και στον πρώην σύντροφό της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως ο ίδιο βρίσκεται και πάλι σε σχέση.

«Με τον Γιάννη ευτυχώς πολύ καλύτερα. Πλέον, του έφυγε ο έντονος θυμός και οι έντονες εκρήξεις. Από ό,τι ξέρω πρέπει να έχει δεσμό, οπότε όλα καλά», είπε η Τζούλια Νόβα, η οποία πριν από λίγο καιρό πραγματοποίησε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.