Τζούλια Νόβα: Ταξίδι στο εξωτερικό μετά το χωρισμό της από τον Μάρκου

Αέρας ανανέωσης "φύσηξε" για την ξανθιά καλλονή

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα: Ταξίδι στο εξωτερικό μετά το χωρισμό της από τον Μάρκου

Από 40 κύματα φαίνεται να έχει περάσει η καλλονή Τζούλια Νόβα που όλοι αγαπήσαμε μέσα από την παρουσία της στον "Τροχό της Τύχης". Το όμορφο μοντέλο ύστερα από τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, δείχνει ανανεωμένη και ένα ταξίδι στο εξωτερικό έρχεται να το επιβεβαιώσει.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το χρονικό του χωρισμού που έχουμε τόσο καιρό παρακολουθήσει, η Τζούλια Νόβα, αφού δόθηκε ένα τέλος στην επί αρκετά χρόνια σχέση της με τον επιχειρηματία και ύστερα από τα "πυρά" που εξαπέλυσαν μεταξύ τους, εθεάθη να κάνει τις βόλτες της στα κοσμικά νησιά και να περνάει καλά. Μία φωτογραφία του πρώην συντρόφου της όμως με νέα σύντροφο μάλλον την έκανε να αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα.

Έτσι, ύστερα η Τζούλια επισκέφτηκε λιγότερο κοσμικά νησιά, όπως τους Αντίπαξους και ύστερα εγκατέλειψε τη χώρα μας και επισκέφτηκε την πανέμορφη μεσαιωνική Κροατία, την Ολλανδία, ενώ αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην πατρίδα της την Ουκρανία και απολαμβάνει το χρόνο της με αγαπημένα πρόσωπα, δείχνοντας ευτυχισμένη και αρκετά ανανεωμένη!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Τζούλια Νόβα από τα ταξίδια της στο εξωτερικό μετά το χωρισμό από τον Μάρκου

 Τζούλια Νόβα Ταξίδι Κροατία

 Τζούλια Νόβα Ταξίδι Εξωτερικό

 Τζούλια Νόβα Ταξίδι Ουκρανία

Δείτε τις φωτογραφίες της από το πρόσφατο ταξίδι της στους Αντίπαξους. "Κόβει" την ανάσα η Τζούλια Νόβα με το μαγιό της πάνω σε σκάφος.

Τζούλια Νόβα: Την «τσάκωσαν» με καυτό μαγιό μετά το χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου

Την Τζούλια Νόβα «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός παρέα με καλή της φίλη σε γνωστή παραλία της Αττικής να κάνει το μπάνιο της στη θάλασσα, φορώντας ένα μαύρο καυτό μαγιό, μετά το χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου.

Το μοντέλο μπορεί να έχει τραβήξει πολλά σχόλια από τις εκπομπές λόγω του χωρισμού της, ωστόσο αυτό δεν την έχει ρίξει την ψυχολογικά και απολαμβάνει κάθε λεπτό από τον ελεύθερο χρόνο της.

Πριν λίγες ημέρες, εκμεταλλεύτηκε τον ζεστό ήλιο και βρέθηκε σε παραλία της Βούλας να κάνει το μπάνιο της, μαζί με την φίλη της Φωτεινή Ζάννη.

Η Τζούλα Νόβα, όπως ήταν επόμενο τράβηξε όλα τα βλέμματα προς το μέρος της με το μαύρο μαγιό που φορούσε. Ενώ, το σώμα της τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Τζούλια Νόβα φίλη παραλία

Τζούλια Νόβα σώμα

Τζούλια Νόβα μαγιό

Χαμός γενικά έχει επικρατήσει τον χωρισμό της Τζούλιας Νόβα και του Γιάννη Μάρκου! Εκείνη βγήκε στην εκπομπή Happy Day και τον... άδειασε - δείτε εδώ όλα όσα είπε.